IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-голямото автомобилно изложение в България отвори врати

Над 70 премиери, 200 експоната и 50 коли за тест на салона в София

Най-голямото автомобилно изложение в България отвори врати

Истинско автомобилно шоу, така можем да определим стартиращото в събота изложение в София. Салонът е сцена за над 70 премиери, като през тази година участват всички големи автомобилни марки.

Салонът вече отвори врати за медиите, а между 17 и 25 октомври ще бъде достъпен за широката публика. За разлика от предишните издания тазгодишният автосалон се провежда през есента, което дава възможност на производителите да доставят в България най-новите премиери директно от салона във Франкфурт.

Домакин на изложението отново е Интер Експо Център, като през тази година са налични и над 50 автомобила от различни марки за тест драйв. Експонатите на изложението са повече от 200.

Билетите струват 8 лв. за възрастни, 4 лв. за ученици и пенсионери, а децата до 7 годишна възраст могат да се възползват от безплатен вход. Предлагат се и семейни билети за двама възрастни и един ученик, като цената им е 16 лв.

Подробности за премиерите на Автосалон София 2015 вижте в галерията със снимки

Снимки: Automedia.bg

0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    BRAT ( преди 8 години )
    Салонът е много готин! Много премиери, много нещо. Най-голямото разочарование е нещо странично, няма нищо за ядене освен тъпите хот-дози на Лукойл, който са направили щанд имитиращ бензиностанция (WTF)!
  • #3
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Доста хубав автосалон, жалко че е пълно с хора отишли да се снимат в коли, които не могат да имат, селяни и всякаква нахална *** уж "фенове" на автомобилите.
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    alfa romeo ( преди 8 години )
    Няма я и новата Alfa Romeo Gulia както бяха обещали:(
  • #1
    18 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аутомедия сложете и снимки на автомобили , не само на тоалетната!