IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan показа спортен Pulsar

Моделът е разработен съвместно с Giacuzzo и ще се предлага в Германия

Nissan показа спортен Pulsar

Спортна версия на хечбека Pulsar показа японската компания Nissan. Моделът е разработен съвместно с тунинг фирмата Giacuzzo и е предназначен за пазара на Германия.
Nissan показа спортен Pulsar
Pulsar Sport Edition. Снимка: Nissan

Модификацията, носеща името Pulsar Sport Edition, се отличава с черна решетка на радиатора, акценти в червено, LED светлини в предната броня, спойлер на покрива и редица елементи с покритие от карбон - капаците на страничните огледала, покривът, спойлерите и задната броня. Интериорът предлага спортни педали и специални стелки.

Промените по механиката са минимални, като са разширени с по 20 мм. предната и задната следи. Поставена е също така изпускателна система Remus. Оптимизация на моторите не е правена.

Пакетът Sport Edition струва 2350 евро, като от Nissan подчертават, че реалната цена на всички компоненти е с около 1400 евро по-висока. Опцията се предлага за всички агрегати на модела (110 - 190 к.с.), като е достъпна за нивата на оборудване N-Tec и Tekna.

Nissan вече подготвя по-мощна версия на Pulsar. Тя бе показана като концепт преди година, разработена е от Nismo и разполага с 1.8-литров турбо-мотор, чиято мощност е около 270 к.с.

0 от 500