IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неймар остана без Porsche, но се сдоби с Ferrari

Бразилската звезда не се притесни от автомобилните неволи на други футболисти

Неймар остана без Porsche, но се сдоби с Ferrari

Само преди дни звездата на "Барселона" Неймар остана без своето Porsche Panamera, което бе конфискувано от властите в Испания като част от акцията срещу футболиста и баща му за неплатени данъци на стойност 14 млн. евро от трансфера на играча в испанския клуб. Машината бе оценена на 80 000 евро, като ще бъде продадена, а приходите от нея ще влязат в хазната.
Неймар остана без Porsche, но се сдоби с Ferrari
Това съвсем не трогна играча, който набързо се сдоби с нов суперавтомобил -  Ferrari 458. Неймар гордо позира върху покрива на машината, като публикува снимката в Instagram. И написа: "Благодаря ти, Господи, че ме дари със здраве, така че да се трудя здраво и да сбъдна още една своя детска мечта".

Медиите в Испания пък коментираха, че при избора на нова кола Неймар явно не се е притеснил от инцидентите, които в последно време претърпяха други топ играчи с автомобили на Ferrari. Първи пострада Евер Банега от "Валенсия", чийто автомобил - модел 360, се запали на път към тренировъчната база на клуба. Аржентинският нападател успя да се измъкне от машината, която обаче не подлежи на възстановяване.

Новото попълнение на "Байерн" Артуро Видал се напи и напълно потроши своето Ferrari 458 по време на турнира "Копа Америка", който се проведе това лято в родината му Чили. А само преди няколко дни уругвайският халф на "Ювентус" Мартин Касерес катастрофира тежко и се наложи дори да посети болница за няколко шева на главата. А колата му - отново Ferrari 458, също понесе доста щети.

Снимка: Instagram

 

Тагове: ferrari 458
0 от 500