IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-комфортният кабриолет в света

Така от Mercedes анонсират новата S-Class Cabrio

Най-комфортният кабриолет в света

Новото поколение на флагманския модел S-Class бе обявен за най-добрия автомобил в света. Сега от Mercedes анонсират версията кабриолет по сходен начин - наричат я като най-комфортното предложение на пазара.
Най-комфортният кабриолет в света
Откритата версия на S-Class ще има премиера във Франкфурт в средата на следващия месец. Тя ще бъде първият четириместен открит S-Class от 1971 г. насам. Тогава се появява Mercedes-Benz 280SE, който на разпространената днес нова снимка позира редом със своя най-нов наследник.

Все още не е официално потвърдено, но се очаква моделът да демонстрира мек сгъваем покрив, изработен от няколко слоя различни материи. Те са подбрани така, че да редуцират максимално шума в салона.

Колкото до интериора, той е изработен в стила на седана и купето, на които S-Class Cabrio е базиран. Използвана е най-фината естествена кожа, както и елементи от истински дърво и метал, сочи информацията.
Най-комфортният кабриолет в света
Моделът ще разполага също така с интелигентен климатик, отопляеми седалки, волан и подлакътник, както и с подобрена защита от вятър AIRCAP. Наличен ще бъде и така нареченият "въздушен шал" - системата Airscarf, насочваща топъл въздух около вратовете на пътниците.

Към момента липсват данни за двигателите на модела. Най-вероятно обаче те ще бъдат заети от купето S-Class. Това са 4,7-литров туин-турбо V8 с 455 к.с., както и 5,5-литров V12 с 585 или 630 к.с.

Снимки: Mercedes

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Жоро-Боро ( преди 8 години )
    Wлез във сайта на мерцедес САЩ: mbusa.com. Двигателят, който се слага на S600 лимузината е 6.0 литров V12, а не 5.5 литров. Този 6.0 литров двигател се използва от супер много години, но не се слага вече на купето, а само на лимузината. Така, че следващия път преди да критикуваш вземи да провериш нещо, което се нарича "факти".
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    бавареца ( преди 8 години )
    Жоро-Боро да си оправи познанията - мерц имат и 5.5 V12 - слага се на S 600. в щатите баровците много го ценят.
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Merc ( преди 8 години )
    The best and the rest!
  • #5
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Жоро-Боро ( преди 8 години )
    До автора: Във втора статия пишете, че V12 двигателите са два. Двигателят, който е 5.5 литра и е би-турбо е осем цилиндров. Само двигателят на S65 е 12-цилиндров. Оправете си най-накрая познанията за това какво е актуално и какво не.
  • #4
    10 rate up comment 10 rate down comment
    /// ( преди 8 години )
    Ще наскочат Дропхед Купе ама в някоя алтернативна вселена
  • #3
    17 rate up comment 2 rate down comment
    W221 ( преди 8 години )
    Имат предвид S-класа кабиолет, че е първата от 1971 г. Аитомедия..какво искате, взимат пари за превеждане и преписване на статии..и то с грешки и недомислени неща..
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не е първият четириместен, E-klasse имат четириместни кабриолети от а124 насам. Може би имате предвид първият луксозен.
  • #1
    15 rate up comment 15 rate down comment
    ?! ( преди 8 години )
    Да бе най-комфортния....А Ролс Ройс?