IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-новият бус на Brabus

Силов и оптичен тунинг за новото поколение Mercedes-Benz V-Class

Най-новият бус на Brabus

Германската компания Brabus представи своя най-нов проект. Той отново е базиран на модел на Mercedes-Benz, като в случая това е многофункционалния ван V-Class. Тунинг специалистите са подготвили силов и оптичен пакет, като от втория могат да бъдат поръчвани и отделни компоненти.
Най-новият бус на Brabus
Външният вид на модифицираната от Brabus V-Class се отличава с бодикит, който включва семпъл преден спойер, LED светлини, задна броня с интегриран дифузьор и изпускателна система с четири крайни тръби. Предлагат се също така джанти с размер 18 или 19 инча, както и спортно окачване, редуциращо просвета с между 15 и 25 мм.  в зависимост от модификацията.

Интериорът е обзаведен с комбинация от кожа и алкантара, като могат да бъдат поръчани декоративни елементи от дърво и карбон. Виждат се също така педали от неръждаема стомана и алуминиеви детайли за праговете, които могат да бъдат и илюминирани. Тунерите са подготвили също така мощна развлекателна система, предлагаща два допълнителни дисплея с размер 15,6 инча, Apple TV и Blu-Ray плеър.

Силовата доработка е предназначена за версията V 250 BlueTEC. Агрегатът с четири цилиндъра е снабден с модула PowerXtra D4, който доставя допълнителни 45 к.с. и 70 Нм. Благодарение на оптимизацията ванът е способен на спринт от място до 100 км/час за 8,8 сек., като максималната скорост на движение достига 210 км/час.

Снимки: Brabus

0 от 500