IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Румъния се появи пикап Duster с двойна кабина

Засега моделът е само прототип за изследвания и тестове

В Румъния се появи пикап Duster с двойна кабина

Пикап Dacia Duster с двойна кабина бе заснет по време на изпитания на обществен път в Румъния. Автомобилът има регистрационни номера, като се предполага, че става дума за прототип, направен за изследвания и тестове. Снимките бяха публикувани в социалната мрежа Facebook.
В Румъния се появи пикап Duster с двойна кабина
Изданието Autoevolution съобщава, че заснетият пикап е построен само в една бройка. Според представител на Dacia машината е направена от ателието Romturingia, което през миналата година пусна в серия пикап Duster с две врати и единична кабина. Към момента фирмата не планира да пусне модификация с двойна кабина, но за бъдеще подобно възможност е напълно реална.

Двувратият вариант на пикапа Dacia Duster разполага с товарно пространство с дължина 1,7 метра. Неговата товароносимост е 450 кг. Машината се задвижва от 1,5-литров дизелов мотор с мощност 110 к.с.

От модела ще бъдат произведени общо 500 бройки, като те са предназначени за вътрешно използване от петролната компания OMV Petrom. Засега в Dacia нямат намерение да увеличават тиража на пикапа, като го предложат и на други клиенти.

Снимка: Facebook

Още по темата:
Dacia Duster вече и като пикап
Румънският 6х6



 

Тагове: dacia duster
0 от 500