IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци разкриха следващото BMW 3-Series

Модификациите М3 и М4 ще получат 500 к.с.

Британци разкриха следващото BMW 3-Series

Само преди дни BMW разкри обновеното 3-Series, но в компанията усилено работят върху следващото поколение на модела. То трябва да се появи през 2018 г. Британското издание Car успя да се добере до подробности за автомобила, а студиото за дизайн Larson дори нарисува свое виждане за това как ще изглежда той.
Британци разкриха следващото BMW 3-Series
Снимка: Car Magazine / Larson

Следващата генерация на „тройката” носи заводски индекс G20. Тя ще бъде по-дълга, по-широка и по-мощна от своя предшественик. Двете спортни версии – M3 и M4, ще получат редови 6-цилиндров двигател с обем 3,0 литра, оборудван с електрически турбини, като благодарение на тях мощността на агрегата ще достигне 500 к.с. (431 к.с. при сегашното поколение).

В гамата на 3-Series и 4-Series ще бъдат включени 1,5-литров бензинов мотор с 3 цилиндъра, чиято мощност е 136 к.с., както и 1,5-литров дизел с 3 цилиндъра, развиващ 122 к.с. Освен тях моделът ще получи и бензинови и дизелови агрегати с 4 цилиндъра, като конските сили на най-мощния ще бъдат увеличени от 252 на 260 к.с. Ще нарасне и мощността на 3,0-литровия мотор с 6 цилиндъра - от 326 на 365 к.с.

Очакват се и две хибридни модификации – с 3-цилиндров двигател с обем 1,5 литра и 60-киловатов електромотор, както и с 2,0-литров двигател с 4 цилиндъра и 90-киловатов електромотор. Само на електричество „тройката” с такива агрегати ще може да изминава съответно 50 и 80 км.

Както и досега, за някои модификации на BMW 3-Series като опция ще се предлага системата за задвижване на четирите колела xDrive. Тя ще бъде достъпна за версиите M Performance като М350i, разчитаща на 450 к.с. Модификациите M3 и M4 си остават само със задно предаване.

На външен вид семейството 3-Series и 4-Series ще изглеждат далеч по-агресивно, като ще получат по-ниско разположени фарове. Секцията с емблемата на марката отново ще бъде в едно цяло с капака, както бе до появата на F30.

В интериора ще се появи голям сензорен дисплей на мултимедийната система, която ще може да се управлява и с жестове. Ще има и допълнителни асистенти за безопасност, сред които е системата за предотвратяване на сблъсък при скорост до 65 км/ч.

 

Тагове: bmw 3-series
0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    b.b. ( преди 8 години )
    А за теорията за многото регистрации, нормално е хора, които се страхуват ник да си сложат да виждат теория на конспирацията навсякъде. В Русия съм, в Русия съм. ;) :P
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    b.b. ( преди 8 години )
    Малко ми е странно хора, които дори се страхуват ник да си сложат да искат другите снимки и автобиография да си пишат. А разликата между анонимен и регистриран потребител е тази, че като видиш ника знаеш че това е този, който пише с него и можеш да видиш какво той мисли и в други теми. При анонимния като в случая не знам с кой говоря, дори не знам дали говоря с един човек или с 4 различни. Ако пишеш в друга тема, не знам че си ти. Май ти е много сложно, за да го разбереш. ;)
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    до: b.b ( преди 8 години )
    Ти изобщо, ама направо изобщо не си анонимен да ти кажа. Толкова си явен, че чак ти прозира автобиографията зад малоумното име b.b, което значи, какво?Освен цвета, каква е разликата с Анонимен да те попитам? Има ли такава? а ти колко регистрации имаш? Не е само тази знам!
  • #6
    9 rate up comment 7 rate down comment
    до b.b ( преди 8 години )
    Като си регистриран да не би да ти виждаме снимката или пък името, само червени буквички, като в детската градина ***!
  • #5
    7 rate up comment 5 rate down comment
    b.b. ( преди 8 години )
    Аз имам 1, за другите не знам. Ползвам регистриран потребител за да се знае кое пиша аз и кое друг. Да не се крия като теб зад Анонимен, и за да не пише друг от мое име, каквито случаи има много тук в този "форум". ;)Като пишеш от Анонимен кое са твои думи и кое чужди не се знае. Да не говорим за комични ситуации в които 2 човека с Анонимен спорят и излиза, че този потребител спори със себе си. Шизофренично направо. Така че регистрирай си име и да знаем кой си и какво мислиш.
  • #4
    7 rate up comment 5 rate down comment
    b.b. ( преди 8 години )
    Анонимен казва на регистриран потребител, че бил по прикритие. Смех, смех... :)Класика точно така ги "русува". Смачка фаровете, намали малко покрива и ето ти "нов модел" ;) Тази е по-изпипана, но принципа на генериране на "новя" модел е същия.
  • #3
    9 rate up comment 5 rate down comment
    b.b. ( преди 8 години )
    Тези бритнаци бе, милите! Тази картинка изглежда досуш като тези на Класика. Разликата е само, че те са сложили и фон със сгради и път. Смешни са ми такива дизайнерстващи журналисти, които се напъват да познаят как би изглеждало бъдещо поколение на кола. Ами почакайте и ще видите. Но едно е сигурно - че няма да изглежда така.
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Wow ( преди 8 години )
    Тая снимка отдавна се върти в нета и дано да изглежда така, защото има и други примерни доста по-грозни от тази на снимката!
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    С една дума. Респект!