IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota RAV4 за рали

Автомобилът разполага със серийните двигател и трансмисия

Toyota RAV4 за рали

Рали версия на кросовъра RAV4 представи японската компания Toyota. Машината ще участва в различни състезания в САЩ, като разполага със серийните двигател и трансмисия.
Toyota RAV4 за рали
Състезателната Toyota ще бъде управлявана от пилота Раян Милен, който през миналата година спечели Baja 1000 с Toyota Tundra TRD Pro.

Основни промени спрямо серийната Toyota RAV4 инженерите са правили по шасито и окачването. Автомобилът е снабден с предпазна клетка и всички необходими системи за безопасност, както и със спортни окачване и спирачки.
Toyota RAV4 за рали
Напълно непроменени са останали двигателят и трансмисията на RAV4, който в случая е от модификацията LE, оборудвана с 2,5-литров бензинов мотор с четири цилиндъра и 176 к.с.
Toyota RAV4 за рали
Първото участие на състезателната Toyota RAV4 е насрочено за средата на юни. Моделът е разработен специално за ралита в САЩ, като в някои от тях ще се включи във версия с две задвижващи колела.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota rav4
0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    ... ( преди 8 години )
    "разполага със серийните двигател и трансмисия"Това казва достатъчно... качеството си е качество и никакви немски, китайски или други елементи могат да кажат нещо.
  • #4
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Като си платиш, могат и твоето име да напишат. Не виждам какво е интересното в това.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    интересно, на гумите и над тях пише bf goodrich, а по праговете - falken!
  • #2
    24 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Интересно е как разбираш кое е недоразумение и кое не? Само по картинка ли? Ако е така се погледни в огледалото и може да разбереш, кое е недоразумението! Ако говорим за пластмасови кошове, то ще трябва за Тигана да заговорим. Там не само пластмаса, но и асфалт има. Китайско качество с немска цена. Коли за балъци с промити мозъци под немските каски.
  • #1
    10 rate up comment 26 rate down comment
    Wow ( преди 8 години )
    Тоя пластасов кашон става само за картинг. Най-грозния SUV в момента, предишните поколения бяха къде къде по-добри а това е едно недорозумение!