IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обявиха Ford за най-иновативен масов бранд на годината

Отличие от CAM получи и модела Focus

Обявиха Ford за най-иновативен масов бранд на годината

Отличие от тазгодишните награди за изключителни иновативни постижения в автомобилната индустрия получи и компанията Ford. Базираният в САЩ производител е отличен за Най-иновативен масов бранд на годината 2015, а моделът Focus е обявен за лидер в своя клас.
Обявиха Ford за най-иновативен масов бранд на годината
Най-новата версия на новия Focus - RS. Снимка: Automedia.bg

"Признанието към компанията се дължи на технологиите за безопасност и полуавтоматичните системи в помощ на водача", споделя журито на 10-ите годишни Награди за автомобилни иновации, огранизирани от базирания в Германия център за управление на автомобилната индустрия (CAM). Наградата е връчена след разглеждане на иновациите на 18 глобални автомобилни компании, представляващи 53 марки.

Сред цитираните технологии на Ford са системите за безопасност и в помощ на водача, сред които Активния паркинг асистент, който помага на водачите да паркират успоредно и перпендикулярно и Системата за спиране в града, която работи до 50 км/ч. 

Призове в своите категории получиха също така новото поколение Ford Focus и двигателите EcoBoost.

Още по темата:
Най-иновативната компания на десетилетието е Volkswagen Group



 

Тагове: cam
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 8 години )
    Може и да е попаднала, не знам. Знам само, че Фокус с еднолитровия мотор зае първо място в 100 000 км тестове и при *** Bild и при Ауто Мотор. като при вторите нямаше нито един дефект за 100 000 км. Освен Фокус, в Ауто Мотор през последната година първите места окупираха и Фиеста и C-Max. пак при 100 000 км тестове. какво те е*е, че евреите имали пръст някъде си? Ами те сигурно и в *** ти бъркат, ама докато разбереш, ще пишеш глупости по форумите.
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 8 години )
    И между другото, поне от десет години насам във Форд има такива екстри, които ги няма и след две поколения на конглокенцията. Веднага давам пример - подгряващо челно стъкло. Кога се появи в Поло и кога във Фиеста? Или да кажем безключов достъп и стартиране. Кога се появи при тия два модела? Риторичен въпрос. А кой *** надуваеми задни колани освен Мондео? S- класата трябваше да има. Другите са в гъбите и ще бъдат там дълги години. Не само масовата конглокенция, а и не масовата.
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 8 години )
    Вагнер, все ми се струва, че ако Форд бяха еврейски кашони, Хенри Форд нямаше да подкрепя Хитлер навремето и да си има неприятности. Що не спрете с глупостите?
  • #6
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Точно па Форд, как не! Тия мизерни легени...
  • #5
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Така ли VW не е ли масова марка? Да не би да няма масови модели ? Да не би да продава по-малко от ФОРД? Да не би СЕАТ да не е масова или шкода? Чесно ти казвам с всеки свой коментар само ме убеждаваш все повече и повече колко си неграмотен.
  • #4
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Хенри - Бай Форд ( преди 8 години )
    Кой ти каза че няма... ставате смешни като говорите така. Онзи ден даваха някво предаване с Димитър Илиев за скоростта, май беше по Нова. Стана ми смешно когато тестваха спирачният път. При 60 км/ч и при 150 км/ч ползваха дачия, а при теста с 200 км/ч ползваха Фокус. А и щом са ви толкова любими дачиите и са толкова добри, евтини, здрави, икономични, безопасни и т.н... защо не ги копувате като семейни коли? Качвали сте се вие някога в дачия... ама таксиджииска, щот други няма.
  • #3
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    В европейските фордчета няма и следа от тези ситеми. До сега четох сайта на вносителя им. Все едно чета за Дачия.
  • #2
    7 rate up comment 11 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Ако беше прочел по-внимателно само заглавието на другата статия щеше да разбереш,че наградата за най-иновативен бранд се дава на Volkswagen Group.А Volkswagen Group се състои от 12 марки,3 от които изобщо не могат да се нарекат масови.Ти се сети кои са.
  • #1
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А в другата статия VW какво е ? НЕмасов бранд ли? То по масово от VW в европа няма според техните отчети за продажбите? Абе тия немците ептен изтрещяха... толкова безсмислени награди не бях чувал да има, камоли пък да съм виждал да се дават реално на някъв вид церемония. Пълен смях.