IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рафаел Надал и Kia стиснаха ръце за още 5 години

Тенесистът остава лице на корейската компания до 2020 година

Рафаел Надал и Kia стиснаха ръце за още 5 години

Kia Motors официално обяви подписването на нов договор с тенис звездата Рафаел Надал, който ще продължи да бъде посланик на бранда още 5 години.
Рафаел Надал и Kia стиснаха ръце за още 5 години
Снимка: Kia

Испанската тенис сензация, до скоро номер 1 в световната ранг листата, 14 пъти победител в турнири от Големия шлем, е глобален посланик на корейската марката от 2006 г.

Според новото партньорство Рафа ще продължи да промотира автомобилите на Kia, както и младежкия и динамичен дух на марката, сочи информацията. 28-годишният Надал ще участва във всички печатни и телевизионни рекламни кампании на автомобилния бранд, ще бъде и почетен гост на международните изложения и събития, включително спонсорираното от Kia Открито първенство на Австралия.

През 9-те години на партньорство между Надал и Киа, тенис звездата взе участие в редица международни активности, като благотворително предостави своя автомобил Kia pro_cee'd.

"За мен беше удоволствие да работя с екипа на марката през изминалите 9 г. и съм горд от факта, че продължавам да си партнирам с модерна и просперираща компания като Kia Motors.", споделя тенесистът.

"Рафа е перфектния партньор на Kia, помага ни да оценим бранда по международната скала. Той е символ на жизненост и енергичност – характеристики, които се стремим да инкорпорираме във всеки наш модел", добавя Томас О, изпълнителен вицепрезидент и оперативен директор на корейската компания.

0 от 500