IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият флагман на BMW отвътре

Снимка разкри таблото и воланът на следващата 7-Series

Новият флагман на BMW отвътре

Нова снимка, която разкрива интериора на следващото поколение BMW 7-Series, разпространи изданието Вimmertoday. Кадърът, за който се твърди, че е направен от тест пилот на автомобила, се появи най-напред в Instagram.
Новият флагман на BMW отвътре
От снимката можем да видим новите уреди на таблото, които са изцяло дигитални. Дизайнът им е класически, изпълнен напълно в стила на марката. Изглежда, че в този момент лимузината се е движела в режим "Sport", тъй като уредите са оцветени в червено. При различните режими на управление скоростомерът и оборотомерът променят дизайна и цвета си.

Кадърът показва също така част от новия волан на 7-Series. Той има три лъча, значително количество хромирани елементи и предлага управление за редица от функциите на колата.

Към момента мистерия остава останалата част от таблото, за която обаче се очаква да предложи нова инфо-система, която разпознава жестове, както и технологията TouchCommand, предназначена за задните места. Тази система работи с таблет, от който пътуващите на задния ред могат да командват повечето функции на колата.

Очаква се новото BMW 7-Series да бъде показано тази есен. Премиерата на флагмана най-вероятно ще се състои на изложението във Франкфурт.

Снимка: Вimmertoday / Instagram

Тагове: bmw 7-series
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    спирач ( преди 9 години )
    " таблет, от който пътуващите на задния ред могат да командват повечето функции на колата." ВЪПРОС: ще може ли да се задействат спирачките от таблета?
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Ами нещо не си представям така бъдещия флагман на БМВ. Волана добре, хром, кожа. Ама това табло подхожда повече на Хонда Сивик, отколкото на кола за 200-300 бона. Особено тия нарисувани стрелкички изглеждат отвратително. Поне да им бяха сложили малко обем.
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    дигиталните уреди са проектирани в БГ от българи. това ме кефи. дизайна са го рисували извън БГ но това не ме интересува.
  • #2
    4 rate up comment 18 rate down comment
    цръ ( преди 9 години )
    Ауч, грозно та чак боли. Този "флагман" е доста зле визуално.
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    - ( преди 9 години )
    7ма серия не виждам да карам скоро, така че няма смисъл да се вълнувам от тази новина! Работата е в това не дали може да си купиш колата, а дали имаш средства да си я поддържаш след това! Аутомедиа оправете си сайта с кодовете!