IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche най-после показа Panamera Junior

Моделът се появи в изображенията на небостъргач на компанията в Маями

Porsche най-после показа Panamera Junior

През последните години се появиха редица скици и изображения на очаквания с огромен интерес нов модел на Porsche, който ще представлява умалена версия на Panamera. Досега обаче германската компания, която още преди 3 години призна за подготвянето такъв модел, така и не разкри нищо за автомобила.
Porsche най-после показа Panamera Junior
Сега обаче в Porsche избраха доста интересен подход, като официално разпространиха скици на нова дизайнерска сграда на марката, която предстои да бъде изградена в Маями. На един от кадрите се вижда именно нов и неизвестен модел, който почти сигурно е бъдещият Pajun (Panamera Junior).

Изображението доказва твърденията, че лифтбекът ще бъде направен изцяло в стила на Panamera. Той ще използва платформата MSB на Volkswagen, а в гамата двигатели ще попаднат бензинови и дизелови, развиващи между 300 и 500 к.с. Ще има и по-слаба версия, разчитаща на 3.0-литров дизелов V6 на Audi, както и модификация на електричество.
Porsche най-после показа Panamera Junior
Що се касае до самата сграда, това ще бъде небостъргач с височина 198 метра, носещ името Porsche Design Tower Miami. Неговото строителство ще завърши след 2 години, като 84% от апартаментите вече са продадени. Общата сума, получена за тях, надминава 600 млн. долара. Любопитното е, че в сградата ще има и 3 асансьора за автомобили.

Снимки: Porsche
 

 

 

 

0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Истинското Porsche е с боксер, не с някакви VW двигатели! Който цени марката, цени и детайлите в нея, тези автомобили конкретно са за глупави сноби, които очевидно не са малко.
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Porsche ( преди 9 години )
    имат нужда от автомобил с размерите на 5 Series, Е class, А6. Panamera е огромен автомобил. Със Pajun моделите им стават 7. Boxter, Cayman, 911, Cayenne, Macan, Panamera, Pajun. В днешно време жизнения цикъл на един модел е 7 години и шефовете на Porsche искат да "откриват" по един изцяло нов модел на година.
  • #4
    16 rate up comment 11 rate down comment
    Striker ( преди 9 години )
    След като ВАГ се намесиха нещата са от зле на по-зле в Порше. Кайен, Панамера, че сега и това - Освен и баничарка да направят...оакаха марката отвсякъде.
  • #3
    7 rate up comment 10 rate down comment
    спасители на плажа ( преди 9 години )
    Това на снимката е сегашната Панамера. Много елементарна реклама с която уж показват бъдещ модел, а всъщност си пробутват непродадените апартаменти.
  • #2
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    не разбрах статията реклама на порш или на небостъргач ли беше. май е второто. съвсем небрежно се загатва, че са продали 84%о от апартаментите и явно се затрудняват за останалите. търсят останалите богаташчета, но явно глупаците не са толкова много. дано поне сградата да не е като колите им, че иначе лошо. след някоя година може да се срути или самозапали...
  • #1
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Я, малко гърбаво (и тлъсто!) китче... Майтапа настрана, очаквах значителна промяна в дизайна. Най-малкото страничните прозорци да наподобяват повече 911, и задницата да е все пак различна от сегашната - тези неща са неофициално потвърдени за новата Панамера. Дано това да е само лош тийзър.