IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia превърна Sedona в мобилен бар

За изложението SEMA корейската компания направи още три уникални автомобила

Kia превърна Sedona в мобилен бар

Корейската компания Kia трансформира четири свои модела в уникални автомобили за изложението SEMA. Най-силно модифицираният от тях е Sedona, който е превърнат в подвижен бар.
Kia превърна Sedona в мобилен бар
"Това моделът с най-много модификации, който някога се подготвяли за тунинг изложението в Лас Вегас", споделят от компания. Автомобилът има напълно функциониращ бар, чиито панели се сгъват, за да може автомобилът да се движи по улиците. Самият бар е оборудван с ръчно изработен махагон, като разполага с два кега за наливна бира Ballast Point и хладилници за лед и други напитки.
Kia превърна Sedona в мобилен бар
Преработената Sedona няма разрешително за движение по обществените улици, но от Kia уточняват, че машината е напълно функционираща, като разполага с двигател, трансмисия и дори преработено шаси с въздушно окачване, което е поставено заради допълнителната тежест отзад.
Kia превърна Sedona в мобилен бар
Освен този модел, корейската компания представя на SEMA още три уникални машини - суперспортна Kia K900 с 5.0-литров V8 турбо двигател и Kia Soul EV, която е превърната в подвижен магазин за сладолед. Третият автомобил също е базиран на модела Sedona, но е оборудван като помощен автомобил за състезания и разполага с влекач за състезателен карт.

Снимки: Kia

Тагове: sema
0 от 500