IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi разкри бъдещия си дизайн

Японците показаха част от концептуален хибриден кросовър

Mitsubishi разкри бъдещия си дизайн

Компанията Mitsubishi разкри как ще се развива дизайна на моделите й за бъдеще. Японците показаха част от модела Outlander PHEV Concept-S, чиито стилистични решения ще бъдат използвани за новите автомобили на производителя.
Mitsubishi разкри бъдещия си дизайн
Премиерата на хибридния кросовър пред публика ще се състои на предстоящия автомобилен салон в Париж през октомври. От компанията твърдят, че Outlander PHEV Concept-S е носител на новия, по-спортен и по-агресивен стил на Mitsubishi, който ще бъде пренесен и на останалите модели на марката.

В основата на концептуалния всъдеход е серийният Outlander, оборудван с хибриден силов агрегат, състоящ се от 2.0-литров бензинов двигател и два електрически мотора. Те захранват литиево-йонни батерии с капацитет 12 кВт/ч.
Mitsubishi разкри бъдещия си дизайн
Дължината на концепта е 4760 мм, широчината – 1842 мм, височината – 1700 мм, а междуосието се е запазило като при стандартния модел – 2670 мм. Измененията в салона са минималния – нов волан, няколко декоративни елемента, имитиращи черно дърво, както и черна кожа.

Снимки: Mitsubischi

0 от 500