IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов дизайн за Mitsubishi Outlander PHEV

Японците представят в Париж специален пакет за своя хибриден SUV

Нов дизайн за Mitsubishi Outlander PHEV

Японската компания Mitsubishi показа две снимки на модел, носещ името Outlander PHEV Concept-S. Той ще бъде представен в началото на октомври по време на изложението в Париж.
Нов дизайн за Mitsubishi Outlander PHEV
От информацията става ясно, че това е "специален пакет" за Outlander PHEV, доставящ преработени екстериор и интериор, които "увеличават уникално усещане при шофирането на модела".

Към момента липсват повече подробности, но най-вероятно специалният пакет е само визуален и не променя техническите характеристики на хибридния модел. Той се задвижва от 2.0-литров бензинов двигател, два електродвигателя (един на предната ос и един на задната) и пакет литиево-йонни батерии (12 кВч). Общата мощност на системата е 200 к.с., ускорението до 100 км/час отнема 11 сек., а максималната скорост на движение е 170 км/час.

Само на електричество Mitsubishi Outlander PHEV може да измине 55 километра. С помощта на четирицилиндровия бензинов двигател автономията на проходимото возило достига 880 километра. Рlug-in хибридът има средно потребление на гориво от само 1.6 литра на 100 километра, а батериите му могат да се зареждат в електрическата мрежа, като това отнема 4 часа.
Нов дизайн за Mitsubishi Outlander PHEV
Outlander PHEV Concept-S ще бъде представен през първия ден на салона в Париж. Преди две години на същото изложение бе представено серийното Mitsubishi Outlander PHEV.

Снимки: Mitsubishi

0 от 500