IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Kia Sorento отвътре

Моделът обещава да вдигне летвата в своя сегмент по отношение на лукса

Новата Kia Sorento отвътре

След като през миналия месец видяхме първите изображения на екстериора на третото поколение Kia Sorento, днес корейската компания разкри и интериора на своя проходим модел.
Новата Kia Sorento отвътре
Визуализацията дава добра представа за оформлението на кабината на новото Sorento. Интериорът изглежда като еволюция на настоящия, но от компанията подчертават, че са използвали материали с най-високо качество, а оборудването включва "набор от усъвършенствани технологии".

"Третото поколение Sorento ще вдигне летвата в своя сегмент по отношение на лукса в кабината", сочи кратката информация от Kia.

Интериорът е разработен от дизайнерското бюро на Kia във Франкфурт, като е вдъхновен от съвременните швейцарски часовници. Виждат се многофункционален волан с три спици, широк подлакътник и голям сензорен дисплей на централната конзола, който е част от новата инфотейнмънт система на марката.
Новата Kia Sorento отвътре
Както вече бе обявено, третата генерация на Kia Sorento ще бъде по-голяма, по-просторна, но и по-икономична от своя предшественик. Моделът се изгражда на нова платформа и ще предлага избор от един дизелов и два бензинови двигателя.

Премиерата на европейската версия на Kia Sorento ще се състои на изложението в Париж в началото на октомври. Още в края на този месец обаче трябва да видим модификацията за пазара на Южна Корея.
Новата Kia Sorento отвътре
Снимки: Kia

 

Тагове: kia sorento
0 от 500