IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спортните версии на Nissan Qashqai и Pulsar ще получат 270 к.с.

Двете модификации са подготвени от ателието Nismo

Спортните версии на Nissan Qashqai и Pulsar ще получат 270 к.с.

Изданието Worldcarsfans се добра до нови данни за силовия агрегат, който ще задвижва спортните модификации на два модела на Nissan – кросовъра Qashqai и хечбека Pulsar (на снимката).

Спортните версии на Nissan Qashqai и Pulsar ще получат 270 к.с.

Автомобилите са подготвени от ателието Nismo и ще получат 1.8-литров турбо-мотор, развиващ 270 к.с. Досега се твърдеше, че за Qashqai е отреден 1.6-литровия турбо-двигател, който в момента се предлага на Nismo-версията на по-малкия кросовър на японския проиозводител – Juke. Този агрегат развива 217 к.с.

Що се касае до Pulsar, още при появата на хечбека пред публика вицепрезидентът на Nissan Анди Палмър бе категоричен, че неговата спортна модификация трябва да разполага поне с 250 к. с., за да може да се конкурира с останалите подобни автомобили на пазара.

Очакванията са  Qashqai Nismo да дебютира през февруари 2015 г., докато премиерата на  Pulsar Nismo е насрочена за втората половина на същата година.

Снимка: Nissan

0 от 500