IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti потвърди Q60 Coupe, спортен модел и луксозен флагман

Новите модели ще бъдат факт преди 2018 г.

Infiniti потвърди Q60 Coupe, спортен модел и луксозен флагман

Infiniti потвърди Q60 Coupe, спортен модел и луксозен флагман
Йохан де Нисшен представя Infiniti Q50 Eau Rouge на изложението в Детройт. Снимка: Ройтерс

Японският производител на луксозни автомобили Infiniti подготвя няколко нови модела, които ще излязат на пазара преди края на 2018 година, заяви президентът на компанията Йохан де Нисшен. Съобщението бе направено по време на автосалона в Детройт, който е юбилеен за марката - Infiniti бе представена за първи път през 1989 година по време на същото изложение.

Подготвяните нови модели на марката са общо пет, уточнява британското издание Аutoexpress. Първи на пазара ще излезе компактният кросовър Q30, който очакваме още догодина. Следващ ще бъде Q60 Coupe, за който се знае, че ще представлява версия с две врати на пуснатия през 2012 година седан Q50.

В плановете на Infiniti за следващите четири години влиза и пускането на новото поколение QX70, което доскоро използваше инициалите FX50. А черешката на тортата ще бъде напълно нов луксозен флагман, който ще излезе на пазара последен. За този автомобил се знае единствено, че ще предлага съчетание от лукс и динамика на изключително високо ниво.

В Детройт Infiniti показа концепцията Q50 Eau Rouge, с която загатна как ще се развиват бъдещите й спортни модели.

Тагове: infiniti q50 infiniti q30
0 от 500