IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen подготви и всъдеходен Beetle

Концептуалното бъги разчита на 2.0-литров мотор с 210 к.с.

Volkswagen подготви и всъдеходен Beetle

Компанията Volkswagen ще покаже по време на автосалона в Детройт, стартиращ следващата седмица, концептуален всъдеходен вариант на хечбека Beetle. Машината носи името Dune. Аналогичен автомобил със същото име, построен на базата на предишното поколение Beetle за първи път бе показан през 2000 г.
Volkswagen подготви и всъдеходен Beetle
Всъдеходния "бръмбар" прави впечатление с разширените си калници, новите брони, праговете със защитни елементи и различните 19-цолови джанти. Гумите са с размер 255/45, като са пригодени за движение по всякакви терени. В салона е пълно с ярко-жълти елементи, а жабката е заменена от ниша.
Volkswagen подготви и всъдеходен Beetle
Beetle Dune се задвижва от 2.0-литров турбо-мотор с мощност 210 к.с., който работи съвместно с 6-степенна роботизирана скоростна кутия с двойно сцепление DSG. От Volkswagen твърдят, че нямат намерение да пускат автомобила в серийно, но според немски медии това със сигурност ще се случи през 2015 г.

Снимки: Volkswagen

0 от 500