IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Компактен седан от Mitsubishi

Японците продължават да крият салона на модела си

Компактен седан от Mitsubishi

Докато големите компании представят своите модели на изложението в Ню Йорк, Mitsubishi реши да избере автосалона в Банкок за да покаже своя Concept G4.
Компактен седан от Mitsubishi
Японците определиха модела като „компактен и икономичен седан”. Те продължават да крия техническите характеристики на автомобила, но външният му вид вече не е тайна. Той прави впечатление с височината си и големите врати.

„Главното достойнство на компактния ни седан е съчетанието между аеродинамичен дизайн и ниско тегло, постигнато от използването на леки материали”, обявиха от японския производител. Според тях бъдещият модел ще може да се похвали и с много нисък разход на гориво.

Отново според представите на Mitsubishi, показаният Concept G4 има един от най-просторните салони в класа си. В същото време обаче японците така и не разкриха интериора, както и на каква цена ще се продава автомобила след пускането му в серийно производство.

Според запознати с намеренията на компанията, серийната версия на модела ще носи названието Mirage Sedan. Тя ще се предлага с бензинов двигател MIVEC с обем 1.2 литра и мощност 78 к.с. Въртящият момент е 100 Нм, а скоростната кутия – вариаторна.

Снимки: Mitsubishi

0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 7 rate down comment
    реалист ( преди 11 години )
    Мицубиши в момента могат да получат всякаква награда за най-грозно колесно превозно средство за всички времена в абсолютно всички класове, в които предлагат модели. Единствено Лансерът изглежда добре, но неговият дизайнер е всъщност англичанин. Обаче всичко останало, като се започне с Колт и се свърши с новия Аутлендър е просто отвратително. Всяка Дачия и Грейт Уол са дизайнерска икона пред тези недоразумения... японски... Какво се случи с тази легендарна марка!!!???
  • #5
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Автор ( преди 11 години )
    Тези бият Субару по извратен дизайн.
  • #4
    10 rate up comment 8 rate down comment
    vel_co ( преди 11 години )
    Това само в Китай го виждам са върви и то с големи уговорки.
  • #3
    8 rate up comment 4 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    Аз разбирам,че е компактен и евтин но засега е нещо което да ни правят,че не сме виждали колаОбаче дали ще изглежда така?Така ще го купуват тези които не са виждали кола.Но няма да е такъм чай,а?...или ще е?...Ще видим........комрактен и евтин ,но колко до е компактен и евтин....?!?А колко да е лош на вид???Да е лош,лош...колко да е лош?.......А трудно няма :http://imageshack.us/photo/my-images/16/2008mitsubishiconceptz4.jpg/
  • #2
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Wane ( преди 11 години )
    Прилича на бременен хипопотам, но подобни бюджетни модели се продават добре на развиващите се пазари...
  • #1
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Shitfarter ( преди 11 години )
    Доста грозно нещо!