fallback

Dacia Spring вече се продава за 10 590 евро

Цената в Белгия е за версия без климатик и само в един цвят

Dacia Spring често е рекламиран като един от най-достъпните електрически автомобили на пазара в СЕ, но сега вече може да се твърди, че е най-евтиният. Поне що се отнася до Белгия, където малката електрическа кола струва само 10 590 eвро.

В случая става въпрос за обновената версия Electric 45 в базово ниво на оборудване Essential, която не разполага с някои основни функции като климатик, например. Няма също така няма чанти за съхранение на облегалките на предните седалки, няма черни ленти на броните по страните, няма сензор за дъжд за чистачките на предното стъкло, броните са изцяло черни.

От какво още се лишава купувачът на такъв автомобил? Червеният декоративен елемент в арматурното табло и дръжките на вратите в цвета на купето ги няма, а тапицерията на седалките е по-семпла. Не се предлага и системата Media Nav Live Pack, а цветът е само един - бял. Срещу доплащане от 500 eвро се предлага още един цвят - Lichen.

В Белгия се предлага и малко по-оборудване версия Expression, която струва от 12 290 евро, като и тя е значително по-евтина, отколкото в съседните държави. Тези цени обаче са валидни само до края на октомври, благодарение на специалната „EcoSmart премия“, въведена от Dacia.

fallback
  • #9
    До 1 ( преди 1 час )
    Разбира се, че можеш. Да не мислиш, че са се наредили на опашка там за тая подигравка! Ако искаш цял автовоз еди натовари, ще ти се зарадват. Точно такива бели с черни брони са наредени по плацовете на Дачия в Белгия с по един пръст прах по тях. Някой е послушал гадатели като митичния и е поръчал цял кораб от Китай.
  • #8
    popa ot razgrad ( преди 2 часа )
    за да купя тази кола, на мен трябва да ми дадат 10.000 евро...
  • #7
    анонимен ( преди 2 часа )
    между другото, на Спринга климатика е супер смотан. Лятно време усещаш, че прави нещо след минимум 10 минути.
  • #6
    анонимен ( преди 2 часа )
    #5, 44 000 лв. Иначе ако има климатик за 1000 лв отгоре ще е супер, но те са коварни и не може така. На сандерото базовата цена е 27 000 лв, но ако искаш климатик ти добавят разни простотии и става 33 хил.
  • #5
    Рук ( преди 2 часа )
    В Лаинария колко струва
  • #4
    анонимен ( преди 3 часа )
    Това го виждам само фирмички под наем да ги дават, то така ако ще е по-добре си вземете тротинетка.
  • #3
    анонимен ( преди 3 часа )
    тая малка количка щеше да е супер с едно 4 цил 1.1 моторче и некво cvt и климатик.
  • #2
    анонимен ( преди 3 часа )
    Ако му турят климатик за 500 евро ако може ще е супер. И това с голямото мито от Китай, а като преместят производството около Европа и сложат по-евтина и дълготрайна LFP батерия ще падне под 10К
  • #1
    Може ли? ( преди 3 часа )
    Може ли да си я купим от Белгия на тази цена като граждани на ЕС!?
fallback
Последни