fallback

Как би изглеждал един по-практичен вариант на Suzuki Jimny

Дизайнер превърна малкия японски всъдеход в пикап

Популярният всъдеход Suzuki Jimny се характеризира с висока проходимост и ръбати форми. Някои собственици обаче се оплакват от малкия размер на багажното отделение, което прави невъзможно транспортирането на товари и обемисти предмети. Версия пикап в гамата на този модел би била чудесно решение.

До това заключение стига и независимият дизайнер Theottle, който показа интересни рендери на това как би изглеждал Suzuki Jimny във вариант пикап. Той кръсти модела Jimny Pick-Up 2025 и трябва да признаем, че изглежда доста смело. Автомобилът има разтегнато междуосие, просторна товарна платформа и голям заден надвес. В същото време двойната кабина е запазена.

Заслужава да се отбележи още, че дори и с такива промени моделът има доста оригинален външен вид. Платформата се вписва перфектно в квадратния дизайн на Jimny.

Отбелязва се, че пикапът би бил чудесен помощник във фермите за транспортиране на бали сено, добитък и други товари. Все още не е известно дали Suzuki ще прояви интерес към подобен проект.

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 12 минути )
    В Индия има Самурай и Джимнита комби от 100 години... *** кой да е чувал
fallback
Последни