fallback

Eто с какво Audi ще замени A6

Бъдещият седан ще се предлага с бензинови и дизелови двигатели

След като Audi промени етикетирането на собствените си модели, наследникът на сегашния седан A6 ще се казва A7, тъй като стана ясно, че имената с четни числа ще бъдат дадени на електрическите модели, докато автомобилите с двигатели с вътрешно горене ще получат нечетни индекси.

Сайтът Carscoops сподели изображения на бъдещия модел във версия седан, като екземпляр е засечен по време на първите пътни тестове. Audi не коментира стиловете на каросерията, тъй като A7 все още не е пуснат на пазара.

Според запознати Audi ще продължи да предлага модели в класическата им версия. Въпреки камуфлажа, можете да забележите агресивен ауспух, дръжки на вратите, изравнени с каросерията, остър наклон на задната колона, което от някои ъгли придава на седана нотка на купе.

Дълбоката линия на предния капак и по-късата решетка правят A7 да изглежда по-компактно от неговия пряк конкурент, BMW Серия 5. Задната част също така разполага с характерна напречна светлинна лента с вертикални светодиоди във всеки край.

Очаква се гамата двигатели на новото A7 да бъде представена от меки и plug-in хибриди, като се започне с 2.0-литрови редови четирицилиндрови бензинови и дизелови агрегати. Моделът ще се предлага с моно- и със задвижване на всички колела. Говори се, че ще има и V6 двигатели.

fallback
fallback
Последни