fallback

Dacia пусна лимитирана серия на Logan

Специалното издание XX е посветено на 20-годишнината на модела

Гамата Dacia Logan, моделна година 2024, беше допълнена от нова специална модификация, обозначена като XX. Лимитираният седан е посветен на 20-годишнината на модела. Това се съобщава на сайта на румънската марка, която е част от Renault Group.

Новата Dacia Logan XX се отличава с черен декор и специални лети джанти с диаметър 16 цола. Срещу доплащане от 250 евро се предлага черен покрив (първи за Dacia), а върху каросерията и в интериора се появяват логата ХХ.

В интериорната декорация е използван нов плат. В допълнение, седанът Dacia Logan XX се предлага изключително в най-наточената конфигурация на модела с LED фарове, климатроник, сензори за дъжд и светлина, навигация, отопляеми седалки и круиз контрол.

Монтирани са и системи за автоматично спиране, поддържане на лентата, разпознаване на знаци и контрол на умората на водача. Новата Dacia Logan XX се предлага само с 1.0-литрови турбодвигатели.

Вариантите са бензинов с 90 конски сили и двугопривен (бензин/пропан-бутан) с мощност 100 коня и фабрична АГУ. Седанът се предлага с механична скоростна кутия. Ще бъдат произведени само 4000 бройки от Dacia Logan XX, а цената започва от 16 000 евро.

fallback
  • #2
    Аз ( преди 8 минути )
    Все се намира някой да пише коментари от рода на долния играч под статиите за Дачия. Пич кат не ти харесва колата не си я купувай, карай си като всички като теб дърт барутник на безброй км, вътре миришещ на мръсни крака и се хвали пред работягите неудачници с които се събираш колко ти е хубава колата. Няма смисъл да се пънеш да обиждаш останалите по-интелигентни от теб избрали да притежават Дачия, те чудесно знаят за какво са я купили.
  • #1
    Хмм... ( преди 2 часа )
    че не са ли всичките лимитирани? Все пак неуДачниците не са толкова много, Пепи Шекера например.
fallback
Последни