IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Pagani за над 2 милиона долара не се уплаши от наводнението

Шофьорът на рядката Utopia пое сериозен риск, но спечели (ВИДЕО)

Рекордните валежи в Обединените арабски емирства не попречиха на шофьор на Pagani Utopia да се разходи с рядката хиперкола по наводнените улици на Дубай. Превозно средство на стойност 2,15 милиона долара обикновено прекарва по-голямата част от живота си, заключено в гараж. Тук обаче шофьорът му си поигра на покер. И спечели.



Първоначално можеше да се види, че шофьорът се колебае дали да атакува мини езерото. Кой не би? В крайна сметка реши да мине. Огромен риск, тъй като знаем много добре какви биха били евентуалните щети. Е, не знаем цените на ремонтите на Pagani Utopia. Със сигурност не са от евтините, тъй като говорим за поръчкова кола.

Бял Nissan Patrol пръв цопна във  водата, но нямаше проблеми благодарение на повдигнатото си окачванe. Не можем да кажем същото за хиперавтомобила, тъй като той е почти залепен за пътя. Може би баровецът зад волана се опитваше да се скрие зад огромния SUV, избягвайки вълните, които в такива случаи нанасят огромните щети на колата. Явно е правил някакви математики. Или се е обадил на някое приятелче и са вързали бас на по цистерна петрол.


pagani

Utopia e рядка гледка, дори в супер богатия Дубай. Pagani пуска само 99 автомобила, всички с двойно турбо 6,0-литров AMG V12 двигател, който произвежда 852 конски сили.

Някои ще нарекат водача герой, защото е достатъчно смел да използва толкова скъпа кола по наводнен път. Други биха казали, че собственикът е тотален идиот, тъй като е рискувал сериозно да повреди бижуто. Но след като има подобен хиперавтомобил, явно този жител или гост на Дубай последно е мислел за парите.


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Нямам думи ( преди 1 седмица )
    Хаха, тая кола като влезе в локва - умира. Смятай - 2 млн + за тфа Хахахах
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    до къде води човешката глупост да проектираш мегаполис за трилиони без канализационни оточни канали и подземни паркинги без защита от наводнения честито на печелившите на които им наводниха автомобилите има зловещи кадри в инстаграм на уникални екземпляри удавени до таван по тарикатите успяха да ги качат на специализирани надуваеми салове но картинката от потопа е чудовищна архитектите са за гилотината
  • #2
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Най-обикновенна локва, въобще не е дълбоко, вижда се докъде стига водата на джантите.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Няма нужда да затлачвате сайта с подобни "статии".