fallback

Кои са plug-in хибридните модели с най-голям пробег на ток?

Mercedes-Benz и Land Rover водят пред конкурентите по този показател

Вчера ви съобщихме за новия китайски plug-in хибриден SUV – Lynk & Co 08, който догодина ще пристигне на европейския пазар, като ще предлага рекорден пробег само на електричество. Факт е, че автомобили с PHEV задвижване стават все по-популярни сред потребителите, така че ще е интересно да се разбере и кои модели предлагат най-голяма автономност в 100% електрически режим.

Това е много полезна опция, особено ако автомобилът се кара в града, където се използва предимно енергия съхранена в батерията, вместо двигателя с вътрешно горене. Така разходът на гориво е минимален. Ако изключим Lynk & Co, тъй като моделът 08 се продава само в Китай, има две марки, които значително превъзхождат останалите по пробег на plug-in хибридите им само на ток.

Plug-in моделите с най-голям пробег в електрически режим (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #6
    Разбирача ( преди 11 месеца )
    Тц. Като за наши ора са Ампера/Волт (особено след 2016 втората генерация). Лошото е, че единици сред тях имат стикер за синя зона.
  • #5
    До 4 ( преди 11 месеца )
    Така е колега. Ако си си избрал хибрид и смяташ, че това е настоящето или бъдещето, никой електрик няма да тръгна да те разубеждава и да ти обяснява колко си не умен. Ако похвалиш ferrari или lamborghini няма да те питат кога си го карал за да разбереш, че е добър автомобил. Никой няма да ти обяснява, че такова животно няма и да отрича съществуващи факти и събития.
  • #4
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Само 4 коментари.,., а в статия за електрички са минимум 40 !?! Това казва всичко
  • #3
    анонимен ( преди 11 месеца )
    До 2Предполагам, че при електрическите - тук май става дума за хибриди.:)
  • #2
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Къде е Тесла с 200 км автономност?
  • #1
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Още един параметър в който toyota щяла да настига останалите. А бяха временна когато toyota беше лидер, безспорен и безапелационен лидер на този пазар, но сега страда от късогледството си.
fallback
Последни