fallback

Японци представиха зловеща S-Class

Това е една от най-впечатляващите доработки на луксозния седан

Трудно е да се приеме, че луксозен седан като Mercedes-Benz S-Class може да изглежда значително по-добре след намесата на тунинг-ателие. Екипът на Wald International обаче опровергава подобно мнение с проекта си за доработка на флагмана при леките автомобили на германската марка.

Особено впечатляващ е цветът на тази S-Class – черният нюанс украсява целия екстериор на автомобила. Не става ясно обаче дали лимузината е претърпяла цялостно боядисване или това е само допълнителна обвивка, макар че по-вероятно да е второто.

Тъй като зад доработката стои японско тунинг-ателие, което има редица проекти, наречени Black Bison, явно автомобилът получава допълнителен бодикит. Добавените елементи са малко, като най-впечатляващ е дифузьорът с допълнителни стоп-светлини, даващ усещане за автомобилните спортове. Накрайниците на ауспуха вече са по-широки, има и два спойлера - единият на капака на багажника, а другият над задното предно стъкло.

За да бъде завършен зловещият вид, тази S-Class получава черни емблеми, докато колелата осигуряват много контраст с тъмното тяло. Джантите с Y-образни спици са дело на Forgiato, като имат много по-голям диаметър от стандартните. Затъмнените прозорци прикриват случващото се в салона, където се залата на комбинация от черно и бяло.

Логата S 580 и 4Matic, украсяващи капака на багажника, показват каква модификация е в основата на проекта. Версията S 580 4Matic разчита на 4,0-литров V8 с двойно турбо, който е съчетан с 9-степенна автоматична скоростна кутия. Мощността на седана е 503 к.с. и 700 Нм, като това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,4 секунди и развиване на максимална скорост от 250 км/ч.

Още снимки на тунинг-проекта - вижте в галерията:

​​​​​​​

fallback
  • #13
    Бай Пеньо ( преди 1 година )
    Тука коментиращите са бавноразвиващи се!!
  • #12
    Lancista ( преди 1 година )
    И Господ да я пипа, пак си остава грозна...
  • #11
    До долния ( преди 1 година )
    Чак дотолкова ли се увреди ментално от редовна употреба на рено/неуДачия!?
  • #10
    Греда ( преди 1 година )
    Безсмислен камион по капли и велосипедни гуми.Не става за нищо, освен да си показваш комплексарската селстака простащина...Мерцедес... Камионджийска фирма... от ниско ниво...
  • #9
    анонимен ( преди 1 година )
    Всичко японско е зловещо. Колите им са катафалки убийци.
  • #8
    maistor ( преди 1 година )
    Цяла статия за некви япончета дето си играли си графични програми на компютъра. Колата даже не е реална.
  • #7
    Yakuza, baby! ( преди 1 година )
    Специална поръчка.
  • #6
    Бойко ( преди 1 година )
    Чудесна е колата , но ... с тия гуми незнам по какви пътища смятат да я карат . За витрина е без забележки , браво !
  • #5
    Е ( преди 1 година )
    Класа купих си 320 бензин старичка но се кефя!мечтата ми за кола е била мерцедес и я сбъднах... наздраве за Мерцедес :)
  • #4
    Класика ( преди 1 година )
    Каквото и да е чудо на техниката,а щом е чудо значи има всичко ненужно за хората и всичко нужно за кухия мозък на 90% от стадото което мре да купува най ненужните технологии измислени от световната секта,и щом прилича на Хюндай каквото и да е ще ме е срам да го карам! Ако ми го подарят ще го продам на стадото за пари и то ще блее! Знаете в коя година Мерцедес спряха да бъдат Мерцедес и като дизайн и качество! Точка и край! Амин...
fallback
Последни