IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се съсипва автомобил от една елементарна маневра?

Вижте глупостите на тази жена до какво я докараха (ВИДЕО)

Кошмарен финал след обикновена маневра – така може да се нарисуват няколко минути от живота на една китайка, която от наглед много проста ситуация, съсипа своя Mercedes. Герой на видеото, публикувано в социалната мрежа Reddit, е неизвестна млада жена, която се опитва да излезе с колата от паркинга. Нищо сложно, при това и през достатъчно широка врата.

 

Mercedes-donna-uscita-dal-parcheggio

 

Очевидно, когато е обучавана за тази толкова обичайна маневра, шофьорката не е внимавала в урока, а после и не се е научила от практиката. Вероятно по никакъв начин не можете, а и не искате, да се поставите на нейно място, но както се вижда има и такива шофьори.

След като жената не улучва правилния ъгъл на гумите за излизане от гаража, колата се опира в нещо като шкаф и спира. И вместо да завие волана на другата посока, следва глупост номер две – младата азиатка опитва да премести шкафа и в крайна сметка успява. И в следствие на глупост номер 3 (не е включена ръчната спирачка), автомобилът полита по стръмното към съседната сграда.


 

Накратко - от тривиална маневра до причиняването на големи щети по автомобила, моментът е твърде кратък. А понякога е нужно е много малко мисъл, за да си спести човек отрицателни емоции и разходи.

 

 

0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Мар ( преди 1 година )
    Китай...
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Мда ( преди 1 година )
    Понякога е "нужна много малко мисъл", стига органът на раменете ти да е способен на подобно усилие... За съжаление много индивиди(и от двата пола) използват главата си само да пазят равновесие, и то не винаги успешно....
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Жената е тапа на куче така че не съм изненадан
  • #5
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Чиро Чампи ( преди 1 година )
    Много е тъпо девойчето.Всеки автомобил има ръчна спирачка. Даже насред равно поле слизаш и за да не гасиш двигателя дърпаш ръчната спирачка!Ама като я гледам, на тази ще и купят нова кола, че може и по-добра.
  • #4
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Чичо ( преди 1 година )
    "Шофьорката не е внимавала в урока" човек би си помислил, че в България са най-добрите шофьори. Печалбата истина е, че е точно обратното. Ако човек през живота си не се е качвал зад волана, автоинструкторите не могат да те научат на нищо.
  • #3
    32 rate up comment 15 rate down comment
    [EU][BG] Lancista /: ( преди 1 година )
    Житейски опит: Всички шоферчета на "Мерджани" са нагли и прости *** - ама до един без изключения......
  • #2
    26 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това е щото й мина котка път - на 1,10 се мерка котакът отзад!
  • #1
    28 rate up comment 5 rate down comment
    Малеййй ( преди 1 година )
    *** скиор и жена шофьор няма!