fallback

10 чудесни коли, които не се предагат в Щатите

Някои от тези автомобили биха имали успех зад океана

Има много причини, поради които даден автомобил може да не се продава на определен пазар, като най-често това се дължи на екологични показатели (вредни емисии), липса на системи за безопасност и (или) висока цена. В САЩ, например, през годините по една или друга причина е бил забранен вноса на забележителни модели като Nissan R35 Skyline и Land Rover Defender. Има обаче и далеч „по-обикновени“ автомобили, които не се предлагат на втория по големина пазар в света и това кара някои фенове да съжаляват.

Изданието US News&Post направи списък от 10 такива модела, които да определени като „чудесни“. Дори нещо повече – те са наречени „най-добрите автомобили, които не се предлагат в САЩ“. Всички те обаче са достъпни в Европа и това предизвиква малко завист у някои американци.

10 чудесни коли, които не се предлагат в САЩ (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #2
    IM-дртiйYайтБoй! ( преди 2 години )
    Съвсем скоро, убеден съм, че след неколко дни Shooting Brake ще влезе и в САЩ, след като аггрессорите закриха набързо рашисткия националистичен пазар в страната си... Genesis G70 Shooting Brake - классика в жанра, щото тази великолепна висококлассна машина е малка радост за човешкото око. В САЩ се предлага Genesis G70, но само като седан. При проведения наскоро фейслифт кYрейският модел получи версия Shooting Brake, която всъщност си е спортен автомобил - купе със задна част в стил 'комби'.
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Вие в ред ли сте?
fallback
Последни