fallback

Леопард парализира работата в завод на Mercedes-Benz

Залавянето на дивата котка отне повече от 4 часа (ВИДЕО)

Мъжки леопард парализира работата на завода на Mercedes-Benz в щата Махаращра (централна Индия). Служители открили дива котка на територията на фабриката и се обадили за помощ в горско стопанство, съобщават местни медии.

  Търсенето и спасяването на животното отне четири часа, а заводът на Mercedes-Benz не работи около шест часа. Леопардът беше приспан безопасно разстояние, като при прегледа на се открити наранявания по животното и то ще бъде пуснато обратно в природата.

Заводът на Mercedes-Benz в Индия се намира в сърцето на Махаращра и този регион е най-гъсто населения с леопарди в страната. Именно един от тях – на около 3 години, почти е достигнал до конвейера на съоръжението. Котката на е проявила агресия, но служителите са се изплашили и са повикали помощ. Животното е проследено до хале в зоната за товарене и разтоварване, където е обездвижено, поставено в клетка и закарано в Горското стопанство. В резултат на инцидента няма пострадали.

В индийския завод на Mercedes-Benz се сглобява цяла гама от модели на марката - C-, E-, S-Class, CLA, GLA, GLC, GLE и GLS. Преди година и половина на индийците дори беше поверено сглобяването на спортния кросоувър Mercedes-AMG GLC 43.

fallback
  • #6
    Димитър ( преди 2 години )
    Бравос на Мерцедес за производството в Индия. Големи претенции, големи фасони, високи цени, а накрая производство от хора с манталитет на българи и ***. Резултат-менте, некачествен лукс на баснословни цени.
  • #5
    анонимен ( преди 2 години )
    Това сигурно е лъвчето от Пежо, ама тука се е маскирал, за да види как се правят автомобили!
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    Леоnарда е сладур ,а Петър Захариев отново се изяви :"... беше приспан безопасно разстояние,..."; "Котката на е проявила агресия..."- ***!
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Съботаж от Тата-Ягуар :D
  • #2
    Nev ( преди 2 години )
    "Котката", да бе да!
  • #1
    Най-вероятно ( преди 2 години )
    леопарда е собвственик на C-класа с теч на масло и е отишъл да си търси правата.
fallback
Последни