IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Снегорин потроши 40 автомобила на магистрала

Машината хвърля лед в насрещната лента, като рани 12 души (ВИДЕО)

Шофьор на машина за почистване на сняг причини щети по 40 автомобила, след като, по неизвестни причини, изриваше натрупания лед в платното за насрещно движение.


снегорин


Инцидентът се е случил на магистрала в Охайо (САЩ), става ясно от видеа, публикувани в интернет-пространството. Любопитното е, че водачът на снегорина е много опитен, като е преминал пълно обучение и работи във фирмата от 2015 г. Мъжът е пратен на изследване да алкохол и наркотици, и е отстранен от работа.

Във видео, заснето от кабината на камион, се вижда как снегоринът изхвърля сняг и лед върху преминаващите автомобили. Техните шофьори са изненадани, като някои губят контрол и колите им дори излитат от магистралата.



При инцидента са пострадали над 40 превозни средства, като повечето са с разбити предни и странични стъкла, счупени брони и други повредени елементи от каросерията. 12 души за получили различни наранявания, а част от тях са настанени в болница, но без опасност за живота и здравето им.

Снимки и видео: Reditt, YouTube

0 от 500
  • #4
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До 1 що бе ти у вас ли си носиш снега като го чистиш пред гаража.къде според теб се слага и изхвърля? или ти на котлона на печката го топиш в тенджера. кажи да знаем какво да го правим снега.
  • #3
    14 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тоя явно след вак$ините си е сложил бу$тер и е дал на късо. Няма друго обяснение човек с опит да направи подобна идиотщина. Предполагам българомразеца от първия коментар и той е за психиатър. Вероятно и той се е набол и сега го върти пералнята.
  • #2
    19 rate up comment 1 rate down comment
    до #1 ( преди 2 години )
    Доста мало-умно изказване! Ако беше си показвал носа от селото в което си щеше да знаеш, че снега, ако няма къде да го натрупаш се изхвърля точно на улицата. На запад е така. Щом има сняг почистващата техника трябва да минава и да чисти. Единствено нямаш право да го изхвърляш пред други гаражи и да затрудняваш движението на хората.
  • #1
    6 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Шофьорът трябва да е някой нашенец от тези, които като си чистят пред гаража, хвърлят снега на почистеното пътно платно