fallback

Как да премахнем миризмата на цигари от автомобила

Прости, но ефективни рецепти, които ще ви отърват от неприятните ухания

Острата, тежка и неприятна миризма на тютюнев дим, попита в дрехите, тапицерията и въобще върху всякакви повърхности, може да причини гадене, слабост и главоболие при непушач. Да не говорим за вредата за здравето от вдишани частици опасни вещества. А задименият интериор на автомобил може дори да се превърне в истинска камера за мъчения за поддръжници на здравословния начин на живот.

Не се отчайвайте, обаче, ако притежавате кола, която преди е била използвана от пушач. Съществуват редица истински „народни“ методи и работещи решения от експерти в областта на почистването на автомобили, които бързо и ефективно ще се отърват от неприятните миризми в купето.

Или поне ще помогнат да ги сведете до минимум, така че да не прекъсват приятните аромати на плодове, ягоди или парфюми от ароматизаторите, които самостоятелно общо взето не могат да решат проблема. Вижте ги в галерията ни:

5 начина да отстраните миризмата на цигари от автомобила (ГАЛЕРИЯ)

fallback
  • #5
    niki.rst ( преди 2 години )
    ОЦЕТ. хахахаха. вие добре ли сте?? няма такава гадост
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    Коя е тази мацка?
  • #3
    Киро ( преди 2 години )
    Спрете да пушите и няма да има миризми. И без това е вредно и само low class остана да пуши само, като в белите държави.
  • #2
    анонимен ( преди 2 години )
    От собствен опит: нито кафито, нито оцета, нето разрязана на две ябълка, нито сода върши работа. Отървах се от упоритата миризма едва след озониране.
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    имам малък уред на Osram със захранване на usb когато излизам го включвам към портативна батерия и работи около 8 часа и на сутринта в купето няма и следа от остатъчни аромати
fallback
Последни