fallback

9 автомобила, които преобразиха цели марки

Промяната на дизайнерския език е рискована работа, но понякога си струва

Каквото и да си говорим за технологии и динамика, ясно е, че именно дизайнът е този, от който в най-голяма степен зависи успехът на един нов автомобил. Линии, пропорции и въобще цялостният външен вид са определящи дали една кола ще се приеме от пазара или не.     

Периодично автомобилните производители създават сходни естетични основи за бъдещите си модели - дизайнерски езици които понякога са успешни и издържат доста време, докато при други очакваната връзка с потенциалните клиенти просто не се получава.

В галерията ни днес ще ви представим 9 автомобила, с които бе започната нова дизайнерска визия на производителите им, която се използва (или ще се) от всички излезли след тях модели. Интересното е, че някои от моделите са представени преди няколко години, което означава, че дизайнерите са си свършили работата доста добре. Други пък тъкмо излизат и оценката за тях ще е видна след време.       9 автомобила, които преобразиха марките си (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Кактуса е уникален :)
  • #2
    Sas ( преди 2 години )
    Какво прави 308 в тази класация като е последния модел с тази визия? А 4та серия какво точно е променила? А Таракото? Очаквах да видя коли като 3008, ИД3, Мока, Меган, В40, колони наистина зададоха тона на марките си?
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Ужас. Да не ги гледаш повечето. Егати и стила! Само Маздата и Опела приличат на нещо.
fallback
Последни