fallback

Bentley предлага часовник на цената на ново Audi A7

Серията Breitling Tourbillon излиза в ограничен тираж от 25 бройки

Автомобилният производител Bentley пуска на пазара часовник, който струва колкото нов автомобил дори от по-висок клас - като Audi A7 Sportback, например. От модела Breitling Tourbillon ще бъдат произведени само 25 бройки, всяка на цена от 49 000 евро.

Идеята за направата на часовника е на Вили Брайтлинг, внук на основателя на едноименната компания. Именно тя създава модния аксесоар, чието пълно име е Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition. Това е версия на оригиналния модел, произвеждан през 40-те години на миналия век.

Корпусът на хронографа е с диаметър 42 мм, като в него е инкрустирано 18-каратово злато. Каишката е от скъпа крокодилска кожа в специален "меден" цвят. Задният капак е прозрачен, за да може да се вижда, как работи самия механизъм. Стъклото пък е от сапфир, а циферблатът е в зелено - състезателния цвят на Bentley.

Новият часовник може да работи около 55 часа без навиване, като издържа гмуркане под вода до 100 метра. Устройството вече се предлага от дилърите на марката в Европа.

Снимки: Bentley

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Това е по-хубаво от колите им, които са с рядко сухарски дизайн
fallback
Последни