fallback

Канадец изключи датчика за следене и отмъкна взет под наем Lamborghini Urus

Полицията търси луксозния черен всъдеход, струващ над 200 000 долара

В канадския град Мисисога мъж отмъкна луксозен Lamborghini Urus, боядисан в уникален черен цвят (на снимката). Престъпникът взел колата под наем от местния автосалон GTA Exotics, като оставил в залог 10 000 долара. След това изключил датчика, следящ местоположението на автомобила и се скрил, съобщава The Drive.

В момента цените на новия кросоувър на местния пазар стартират от 200 000 долара. Компанията GTA Exotics предлага автомобила под наем срещу 1600 долара на ден. Престъпникът обаче е представил фалшиви документи за самоличност и това затруднява издирването му.

Откраднатият Urus е оборудван с 4,0-литров туин-турбо V8 двигател, развиващ 650 к.с. и 850 Нм, който е съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Луксозният кросоувър ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди, а максималната му скорост е 305 км/ч.

През миналата година два такива автомобила бяха отмъкнати от предградие на Бостън (САЩ). От полицията тогава обявиха, че крадците си организирали гонка с двете мощни коли и в крайна сметка ги ударили една в друга. И двамата шофьори нямали книжки.

Снимки: instagram.com / gtaexoticsofficial

fallback
  • #6
    Фен ( преди 3 години )
    От черния цвят по-уникален няма! Но и фирмата е била много лакома. Повечето фирми искат кредитна карта, за да си покрият евентуални щети. А за такива скъпи автомобили някои искат 2 карти с голям кредит.
  • #5
    анонимен ( преди 3 години )
    Всъдеход. Ще падна :D
  • #4
    Fuego ( преди 3 години )
    Да, ама това е обсебване и застрахователите най-вероятно нищо няма да им платят.
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    от автосалона кво реват? риска си е включен в цената..като вземаха по 1600$ на ден не реваха. пък и всичко е застраховано все пак. загуба е когато откраднат на чичо Гошо гумите от опела пред блока.
  • #2
    Tesla ( преди 3 години )
    Добре че не си зех такъв да ми го гепят от пред блока...
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Бах тоя Урус, щом *** и пульо могат да го отмъкнат, като куцо пиле домат!!
fallback
Последни