fallback

Как се справя Lada Niva на... „Нюрбургринг“?

Обиколката с руския всъдеход е преди всички забавление (ВИДЕО)

Често наричана „Зеленият ад“, Северната дъга на пистата „Нюрбургринг“ е предпочитаното трасе от големите производители за скоростни тестове на техните автомобили. На него обаче може да кара всеки, тъй като има дни, в които пистата е отворена за посетители.

Последното видео на руския блогър Михаил Шарудин обаче ни показва един различен поглед към трасето, тъй като вместо мощна и спортна кола е използвана легендарната руска Lada Niva. На всичко отгоре зад волана на машината е жена, докато Шарудин снима и определено се забавлява.

Максималната скорост на руския всъдеход е 120 км/ч, което означава, че той е задминат от повечето коли, движещи се по трасето по същото време. Техните водачи обаче спазват правилата за безопасност на пистата и обиколката завършва без инциденти, въпреки че в случая заради ниската си скорост Lada Niva е опасна за останалите.

Самото видео е доста забавно и ни напомня, че освен всичко друго, „Нюрбургринг“ е и едно много красиво място, което си заслужава да бъде разгледано. А какъв по- удобен момент за това от обиколка, при която не се гони време.

Снимка и видео: YouTube

fallback
  • #8
    Бай ( преди 3 години )
    Ми тя Нивата си е за къра. Хубава - лоша струва 16 000 лева. Частите за нея са стотинки. Джип за без пари. Има си достойнства
  • #7
    Росен ( преди 3 години )
    Този "руски***" господин седми коментар, има отбор и ред състезателни коли сред които дори Shirmer GT V8.
  • #6
    Миксера ( преди 3 години )
    Няма начин руския *** да не покаже *** си! На писта за скорост вземи *** с всъдеход щото *** от която идеш нищо друго читаво не е създала...
  • #5
    анонимен ( преди 3 години )
    Тоя поне да я беше "тунинговал" , по ниски гуми и окачване
  • #4
    Хм ( преди 3 години )
    Единственото интересно в клипа е че издържа цяла обиколка...
  • #3
    Потребител ( преди 3 години )
    Забавен и доста интересен експеримент са си направили хората. Легендарен автомобил и легендарна писта. Не мога да разбера негативизма и обидните квалификации в долните коментари. Ясно е, че стар високопроходим автомобил няма как да става за каране на писта. Просто едни хора са решили да се позабавляват и да направят едно интересно видео.
  • #2
    ( преди 3 години )
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
fallback
Последни