fallback

BMW X7 пусна лимитирана серия Dark Shadow Edition

Само 500 бройки от всъдехода със специални акценти ще бъдат на пазара

BMW представи флагманския си SUV X7 в специална дизайн серия, наречена Dark Shadow Edition. Версията ще е лимитирана до 500 бройки за всички пазари по света, като ще бъде достъпна за модели с различни двигатели - от xDrive40i до M50i.

Акцент в екстериора е специалният сиво-син цвят на купето, наречен Frozen Arctic Gray. Лъскави детайли от BMW Individual могат да се открият в рамките на прозорците, на челната решетка, рейките на багажника и на други места. Налични са и уникални 22-инчови лети джанти с черен мат.

В салона, отново има сериозна намеса от BMW Individual, като акцент са седалките с комбинация от кожа напа и алкантара в цвят Night Blue. Разцветката се вижда и по детайли на арматурното табло, вратите и др.

Долната част на таблото, както и гърбовете на седалките са с черна кожена тапицерия. Ексклузивният вид на интериора се допълва от специални дървени орнаменти.

Снимки на BMW X7 Dark Shadow Edition вижте в галерията:

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Абе все още има един тип хора, които имат Верту и се мислят за голяма работа. За мен голяма работа си с някакъв хубав ретро автомобил. Някакъв готин кабриолет - примерно. Като знам около мен какви колеги при първа възможност си накупиха черни нески премиуми и ми става лошо. Доста недъгав клуб...
fallback
Последни