fallback

Lamborghini направи графитен Urus

Новата версия на всъдехода ще се предлага в 16 цветови комбинации

Компанията Lamborghini представи нова специална версия на кросоувъра си Urus - Graphite Capsule. Тя ще предлага на клиентите на марката 16 цветови комбинации на екстериора, комбинирани с уникални опции и допълнителни елементи.

Купувачите на "графитената серия" ще могат да избират между четири оттенъка на каросерията, като всички са матови. Това са белият Bianco Monocerus, черният Nero Noctis и два сиви - Grigio Nimbus и Grigio Keres. Те се комбинират с ярки акценти на броните, праговете и задния спойлер, като се използват оранжевите Arancio Leonis и Arancio Dryope, жълтия Giallo Taurus или зеления Verde Scandal.

Всички кросоувъри Graphite Capsule ще бъдат оборудвани с 23-цолови джанти Taigete, а накрайниците на изпускателната система ще са хромирани. В салона се залага на алуминий и карбон, комбинирани със седалки от алкантара. Те не се предлагат за стандартния Urus, а само за сериите Graphite Capsule и Pearl Capsule.

За технически промени по автомобила не се съобщава, което означава, че Urus си остава със 4,0-литровия V8 двигател с два турбокомпресора, развиващ мощност от 640 к.с. и 850 Нм. Скоростната кутия е 8-степенна автоматична, а задвижването - към четирите колела със самоблокиращ междуосев диференциал Torsen.

В Европа всъдеходите от новата серия Urus Graphite Capsule ще струват 186 134 евро. За сравнение, базовата цена на модела на Стария континент е 171 430 евро.

Още снимки на уникалния кросоувър - вижте в гаерията:

Снимки: Lamborghini

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    ynikat
fallback
Последни