fallback

Юън Макгрегър остана без 5 коли след развода си

Шотландският актьор обаче успя да запаси 30 автомобила от голямата си колекция

Шотландският актьор Юън Макгрегър е известен не само със своите касови филмови роли, като поредицата "Междузвездни войни", но и със страстта си към мотоциклетите и ретро автомобилите си. През 2017 г. той се раздели със съпругата си Ив Мавракис, двойката подаде молба за развод през 2018 година. Преди няколко дни бракоразводното дело приключи, съобщава Autoevolution.

Юън и Ив бяха женени 22 години и нямаха брачен договор - следователно всичко, което придобиха по време на брака, трябваше да бъде разделено по равно. Бившите съпрузи обаче успяха да се споразумеят, че Макгрегър може да запази 30 автомобила от голямата си колекция, но ще трябва да даде пет на Мавракис. За съжаление обаче, още не се знае с кои коли актьорът ще се раздели.

Един от най-известните автомобили в колекцията на Макгрегър е син Volkswagen Beetle от 1954 г., който актьорът купува през 2009 г. за 22 000 паунда, а след това дава още 30 000 паунда, за да го превърне в електромобил. Шотландецът също така има доста мотоциклети в гаража си, включително няколко модела BMW, полицейски Eldorado от 1974 г., Moto Guzzi V11 Le Mans Tenni от 2002 г. и Harley-Davidson LiveWire.

Що се отнася до другите активи, Юън ще запаси парите си, които е спечелил след 2017 година. Всички хонорари от филмите, в които актьорът се е снимал по време на брака, ще бъдат разделени по равно с бившата му съпруга. Ив също така получава къща в Лос Анджелис на стойност 6,62 милиона долара, бижута и 500 000 долара в брой. Двамата оформиха съвместно попечителство над 9-годишната им дъщеря, въпреки че Макгрегър ще трябва да плаща месечни издръжки и да превежда пари за образованието й. Другите им три дъщери вече са пълнолетни.

fallback
  • #1
    Losho ( преди 3 години )
    Горкият!
fallback
Последни