fallback

Мъж разби стъкло на VW Golf от 8-ми път, за да спаси куче

Британецът се превърна в герой в социалните мрежи (ВИДЕО)

Спасението на малък йоркширски териер се превърна в атракция за посетителите на търговски център в Бъркшир (Великобритания). Животното беше оставено от собственичката си в заключен автомобил – Volkswagen Golf, като термометърът показваше 38 градуса.

Жената отишла да пазарува заедно с дъщеря си, като прекарала повече от 45 минути по магазините. Минаващ през паркинга мъж видял затвореното куче и взел огромен чук, с който се опитал да разбие прозорците на старичкия Golf. Те обаче явно са доста здрави, защото мъжът успява едва от осмия път.

В крайна сметка кучето е спасено, а на мястото на инцидента пристига полицейски патрул, който откарва животното при ветеринар. Собственичката на колата също пристига, като с нея е проведена „възпитателна беседа“, както обясняват от полицията.

Видеото с разбиването на прозореца има над 30 000 гледания във Facebook, като събира и много коментари. Почти всички подкрепят действията на мъжа с чука, като някои дори го наричат „герой“. А голяма част настояват кучето да бъде отнето от неговата собственичка, тъй като тя явно не може да се грижи за него.

Снимка и видео: Facebook

fallback
  • #4
    анонимен ( преди 3 години )
    На мен ми е по интересно от къде е взел такъв чук? Или си ходи по обществени места и паркинги с 5 килограмов чук, че не се знае кога може да му потрябва...
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    Този трябва да е британски учЕн , само те са толкова зле. Даже нашите БАНичари не могат да ги задминат ,
  • #2
    DerPunker ( преди 3 години )
    Явно акъла му е толкова, просто трябва да смени ъгъла, а потроши и огледалото, нещасно старче, глупаво. Съд за такива ***!
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Баси стъклото!! А по филмите като ги видиш как ги чупят с юмрук.
fallback
Последни