fallback

Сталоун продава проектиран от него Cadillac Escalade

Холивудската звезда оценява автомобила си на 350 000 долара

Любопитна обява беше публикувана на сайта на калифорнийската компания Becker Automotive Design. В нея се казва че превърналият се в легенда актьор Силвестър Сталоун продава своя Cadillac ESV за 350 000 долара.

„Поръчах колата преди време с определена цел, но изискванията ми към нея вече се промениха. Това е прекрасна машина, която обаче вече не ми е нужна“, обяснява решението си 74-годишната холивудска звезда.

Cadillac Escalade ESV е удължен с 50 см и може да се използва в качеството на подвижен офис или на домашен киносалон. В автомобила е инсталирана аудиосистема 7.1 и 43-инчов екран екран Smart TV UHD. Салонът е оборудван с прибиращи се масички от японско дърво (ясен), големи кресла, електрически поставки да краката, малко барче и 12-инчов приборен панел а управление.

Най-впечатляващото в случая е, че Сталоун лично е участвал в процеса по разработка на интериора на този Cadillac. Всъщност, автор на проекта е собственикът на компанията Becker Automotive Design – Хауърд Бекер, който е работил заедно с актьора.

Според Силвестър, качеството на електронните системи и на окачването нямат равни. Сталоун е платил 400 000 долара за автомобила, чийто пробег е само 1600 км. и сега е готов да са раздели с него за 50 000 долара по-малко.

Още снимки на уникалния автомобил - вижте в галерията:

Снимки: Becker Automotive Design

fallback
  • #5
    Вамбо ( преди 3 години )
    ТОА стана диларАвтоджамбас
  • #4
    Макавели ( преди 3 години )
    Топ машина
  • #3
    Баш рапър ( преди 3 години )
    До коментара на "Рапър" хей бро твоят мозък колко е да не е с размера на планетата
  • #2
    Рап ( преди 3 години )
    Ще го купи някой рапър с мозък колкото грахово зърно.
  • #1
    .. ( преди 3 години )
    "Това е прекрасна машина, която обаче вече не ми е нужна.."Никой няма нужда от такова "возило"...
fallback
Последни