fallback

Руската лимузина става брутален всъдеход

С преработката на модела ще се заеме тунинг-ателието Larte Design

Международното ателие Larte Design, което има свои представителства в различни държави по света, се заема с тунинг на новата руска лимузина Auris Senat. Както съобщава изданието Motor, представителният седан, който струва над 230 000 долара, ще се превърне в брутален всъдеход.

Ако се съди по публикуваните скици, автомобилът ще бъде тотално преобразен. Той ще получи нови аеродинамични елементи, разширени калници, покрив и капак на двигателя от карбон, както и малък спойлер върху багажника. Всъдеходът ще бъде оборудван с предна броня с големи въздухозаборници, дифузьор и затъмнена оптика.

Освен това, преработеният Aurus Senat ще получи увеличен пътен просвет, а в задната броня ще бъдат поставени отвори за тръбите на изпускателната система. Друга двойка сдвоени тръби ще бъдат изведени отстрани на автомобила.

По данни на изданието, промените няма да засегнат само дизайна, като в Larte Design планират да проведат сериозен тунинг и на задвижващата система. Стандартният седан Senat е оборудван с хибриден агрегат на базата на 4,4-литров V8, като съвкупната мощност е 600 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 6 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч.

Уточнява се още, че за проекта няма да отговаря руското подразделение на тунинг-ателието, а германското, което работи с такива марки като BMW, Tesla, Infiniti, Maserati и Mercedes-Benz.

Снимки: journal.a-b63

fallback
  • #5
    Путя ( преди 3 години )
    Руснаците могат да произвеждат само фалшиви новини и да строят дворци на Геленджик, ама коли се опитваха с какви ли не копия, но за първи път копие на Ролс Ройс пълен смях и отчаяние
  • #4
    анонимен ( преди 3 години )
    Маруся кога?
  • #3
    Случаен ( преди 3 години )
    До номер 3 - Само осмака е разработка на Порше, V12 е руски, както и скоростите - разработка и производство на КАТЕ.
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    пич, слушай баба си ;)
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Думата всъдеход може би я ползвате само вие и баба ми.
fallback
Последни