fallback

Ford иска 10 000 долара... за две ивици боя

Някои екстри за Mustang Shelby GT500 надхвърлят цената на малък автомобил

Наскоро Ford пусна онлайн-конфигуратор за най-новия си и най-мощен Mustang – Shelby GT500. В него могат да бъдат открити цени за пакети и опции, с които може да индивидуализирате и определите цена на модела със 760 к.с. Една от най-шокиращите цени е тази за боядисаните състезателни ленти – 10 хиляди американски долара. Много пари за ленти на капака, да.

В конфигуратора могат да бъдат избрани и винилови ленти, които изглеждат по същия начин и струват с 9 хиляди долара по-малко. Но ако искате лентите да са част от боята на цена на малък градски автомобил, изборът е ваш.

Лудостта с цените се свършва тук. Пакетът за писта от фиброкарбон струва 18 500. В него са включени по-голямо количество ъпгрейди, сред които фиброкарбонови джанти с гуми Michelin Pilot Sport Cup 2, предни седалки Recaro, премахната задна седалка, фиброкарбоново инструментно табло, повдигнат фиброкарбонов заден спойлер и предни сплитери. В случай, че сте в спестовен режим, може да изберете по-простия пакет „управление“ за 1500 долара, който включва малък заден спойлер и сплитери, но без фиброкарбонови детайли.

Предлага се и технологичен пакет за 3 хиляди долара с аудио-система на Bang & Olufsen, асистент за слепия ъгъл, гласово активирана инфо-система с навигация и по-комфортна шофьорска седалка.

Конфигураторът работи на американския сайт на Ford, където всеки може да избере желания модел.

Снимка: Ford

fallback
  • #1
    Blackthorn ( преди 4 години )
    Чудна идея за бизнес - да се правят далеч по-евтини имитации от фиброкартон :D
fallback
Последни