fallback

Mercedes-Maybach GLS свали камуфлажа

Конкурентът на Bentley Bentayga и Rolls-Royce Cullinan ще дебютира в Щатите

Луксозната версия на новото поколение на Mercedes-Benz GLS, която ще се продава под марката Maybach, бе "засечена" за първи път без никаква маскировка. Снимки на тестовия прототип бяха публикувани в изданието Carsccops.

Ако се съди по фотографиите, конкурентът на Bentley Bentayga и Rolls-Royce Cullinan  ще се различава от стандратния GLS по решетката на радиатора с вертикални планки, новите брони, оформлението на изпускателната система, джантите и емблемите.

Дължината на предсерийния Mercedes-Maybach GLS е идентична с тази на новото поколение на GLS за разлика от лимузината Mercedes-Maybach S-Class, при която шасито е удължено. Вероятно, създателите на луксозната версия са на мнение, че дължина от 3137 мм е напълно достатъчна, за да може салонът за 7 места да бъде преработен за 4 луксозни кресла.

Очаква се, че топ-версията на всъдехода ще получи мултиконкурни задни седалки с вентилация и массаж, а също така и скъпи материали в интериора, допълнитела шумоизолация, два таблета за пътниците отзад, както и четитирозон климатик.

Премиерата на Mercedes-Maybach GLS ще се състои до края на годината, като вероятно това ще стане на автосалона в Лос Анджелис през ноември. Луксозният всъдеход ще се сглобява в САЩ и ще стане най-скъпият масов модел, произвеждан в тази страна.

Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Carscoops, Motor1

fallback
  • #19
    Никола ( преди 4 години )
    Скучна е.Жалко,очаквах нещо добро..
  • #18
    Русия ( преди 4 години )
    Тъпня
  • #17
    Момичето с БМВ-то ( преди 4 години )
    По принцип не харесвам Мерца като марка но имат много красиви возила със страхотен звук но това е мнооого грозно особено радиаторната решетка.
  • #16
    анонимен ( преди 4 години )
    Това вече наистина прилича на задните части на баба Меркел..
  • #15
    Blackthorn ( преди 4 години )
    Грозну бьееее!
  • #14
    лебед чакахме... ( преди 4 години )
    а то *** излезе: https://automedia.investor.bg/a/2-***/38162-mercedes-maybach-gls-shte-bade-nay-skapata-kola-proizvedena-v-amerika
  • #13
    екоджендър ( преди 4 години )
    Повече прилича на КИА Майбах това изчадие. Само че КИА всъщност ще го направят доста по-красиво.
  • #12
    анонимен ( преди 4 години )
    SsangYong ряпа да яде пред това творение! Мислех си, че пикапа, който изкараха ще е най-грозният Мерцедес правен до сега, но с това нещо, което изкарват надминават очакванията ми. Направо съм потресен. Дизайнера да го изгонят на момента. Това е жива подигравка с марката.
  • #11
    112 ( преди 4 години )
    Скукааа... това излъчва външният му вид.
  • #10
    RD ( преди 4 години )
    Баща ми би се радвал на едно такова, да си вози тиквите от село. Таман ще стигне зо нивата, а не да ги влачи сам до Королата на пътя. Ама сигурно е скъп като останалите Сувове, та надали ще го огрее някога, па било то и втора ръка.
fallback
Последни