fallback

Дарт Вейдър се уреди с Bentley Bentayga

Тунингованият от Kahn Design всъдеход струва 221 000 долара

Британското студио Kahn Design е прочуто по света със своите невероятни тунинг пакети. Сега той представи такъв за Bentley Bentayga от моделната 2019. Всъдеходът вече прилича на шлема на Дарт Вейдър.

Новият Bentley Bentayga от Kahn Design се откроява със своя матов черен цвят и специалната радиаторна решетка. Тунингът на всъдехода включва също така аеродинамичен комплект от карбон и 23-инчови джанти с гуми с нисък профил 295/35 R23.

Каросерията на автомобила е занижена, въпреки че въздушното окачване позволява просветът да бъде увеличен при желание. Салонът пък привлича със скъпата си естествена кожа в черен, разбира се, цвят.

За основа на тунинг проекта е взет Bentley Bentayga V8 и 4.0-литровият турбо двигател с мощност от 550 коня не е пипнат от студиото. Всъдеходът ускорява от място до 100 км/ч за 4.5 сек, а максималната му скорост е 290 км/ч.

Bentley Bentayga от Kahn Design може да се купи във Великобритания на цена от 221 хиляди долара, което е 45 хиляди повече от стандартната версия с V8 двигател.

Снимки: Kahn Design

fallback
  • #1
    .. ( преди 5 години )
    Поне в моите очи приликата между този автомобил и Дарт Вейдър сигурно е само хъркането.
fallback
Последни