fallback

Непроизведено Bugatti се продава с 50% по-скъпо

Германски дилър иска близо 8 млн. за една от 40-те бройки на Divo

Дилърът на автомобили от Мюнхен - DI Automobile, изложи за продажба хиперколата Bugatti Divo. Всъщност, по точно не истински автомобил, а място в листата на чакащите за негово производство. Обявата се появи в сайта Mobile.de.

Евентуалният купувач ще плати 7 913 500 евро за автомобила. Така дилърът ще изкара близо 3 млн. евро от препродажбата на колата, тъй като нейният базов вариант струва 5 млн. евро. От Bugatt Divo са произведени 40 бройки, като всички вече са продадени по предварителни заявки.

Изложенията за продажба екземпляр трябва да бъде напълно готов на 28 декември тази година. Автомобилът е поръчан в черен цвят със салон от алкантара. Модификацията Divo е най-екстремният вариант на Bugatt Chiron. Хиперколата има различна външност, пренастроено окачване и подобрена аеродинамика, която осигурява притискателна сила от 435 кг. Това е 90 кг. повече от стандартния Chiron. Освен това, Divo тежи с 35 кг. по-малко.

Под капака на автомобила е същият 8,0-литров W16 двигател с 1500 к.с. и 4 турбокомпресора. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,4 секунди, а максималната скорост е ограичена по електронен път на 380 км/ч.

Снимки: Bugatti

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 5 години )
    БУГАТИ ВИНАГИ ЩЕ СТРАДАТ ОТКРИСТИЯН .СРАВНЯВАЙТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ ПО НАПРЕД Е ВИНАГИ С 50 км.
  • #4
    анонимен ( преди 5 години )
    Кьонигсег е невероятен, малка независима фабричка размазва огромни концерни с новаторство и отлични и оригинални идеи! Заслужава признание и уважение от всеки! Лично не съм фен на Бугати, както и на хипер автомобилите, но дизайна на това е на високо ниво.
  • #3
    анонимен ( преди 5 години )
    Харесва ми как оризарите, нямат кола, която дори и да се доближава технически до Фолксвагена.
  • #2
    анонимен ( преди 5 години )
    Не бих си взел кола, на която са сложени ограничения :D
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    Харесва ми как Кьонигсег размазва Фолксвагена.
fallback
Последни