fallback

Tesla Model S се запали два пъти за минути

Електрическият седан изгоря напълно въпреки усилията на пожарникарите

Нов случай със самозапалила се Tesla Model S беше регистриран в САЩ. Инцидентът e станал в калифорнийското градче Лос Гатос, като любопитното е, че електрическият седан се е запалил не веднъж, а два пъти, съобщават местинте медии.

Собственикът на електромобила го оставил в местен сервиз за гуми, тъй като налягането в едно от колелата било спаднало. По време на ремонта Tesla-та започнала да издава хриптящи звуци и се появил дим в предната част. Повиканите пожарникари бързо се справили и преместили колата на открит паркинг, каквито са инструкциите на фирмата-производител.

Там обаче електрическият седан отново се запалил, като по думите на пожарникарите, върху колата били изсипани „десетки хиляди” литри вода. Машината е напълно унищожена, като и при двата инцидента няма пострадали. Собственикът на колата обаче е категоричен, че това е последният електромобил, който си купува.

Снимка: Onscene.tv

Тагове:
fallback
  • #4
    анонимен ( преди 4 години )
    Има време!
  • #3
    анонимен ( преди 5 години )
    Тези батерии са произведени от panasonic. Батериите на Тесла модел 3 се произвеждат във фабриката на Тесла. Да сте чули някоя Тесла модел 3 да се е самозапалила?
  • #2
    анонимен ( преди 5 години )
    Нищо няма да излезе от тез ***
  • #1
    анонимен ( преди 5 години )
    Филмов сценарий за CSI маями 2030:Нейде в зеленото бъдеще - мечта за всеки загрижен природолюбец. Подземен паркинг, пълен с електромобили. В 4 сутринта една тесла започва да издава хриптящи звуци и се появява дим в предната част.
fallback
Последни