fallback

Купето на Hyundai Genesis доработено от HKS

Hyundai ще се представи на тунинговото изложение SEMA в САЩ с версия на купето Genesis, изработена от HKS.

Това е добър ход, защото ако иска да има успех на пазара в Америка, корейската фирма трябва да спечели и голямата общност на тунерите в Америка. От друга страна HKS са много популярни в САЩ и могат да дадат сериозен тласък на купето на корейците. Участието в SEMA (Specialty Equipment Market Association) е задължително за да стане автомобилът популярен в САЩ. А трябва да се каже и това, че реномираните американски тунери от HKS са свършили добра работа. Интересно е, че от HKS не са взели за доработка версията с по-силния двигател с обем 3.8 литра и мощност 300 к.с., а този с обем 2.0 литра и мощност 212 к.с. Той предлага повече възможности за доработка и ценово е по-достъпен. Първата промяна която са направили е да заменят турбината на двигателя със собствен комплект. След това са препрограмирали електронното управление на агрегата (ECU) и са заменили цялата изпускателна система. Преработено е и окачването, което е станало значително по-твърдо. Каросерията също е променена значително с нов аеродинамичен пакет. Целта на Hyunda е ясна – с ценово достъпна тунингова версия да превърне купето на Genesis в популярен спортен модел сред американските тунери и да конкурира популярните доработки на Nissan и Honda в САЩ. Целта е трудна, но не и нереална.
Тагове:
fallback
  • #4
    teraflop ( преди 15 години )
    Az sa6to karam kola ot tazi prestijna marka i sam dovolen,za sega.Imam HYUNDAI ACCENT i kolata se darji dobre.Uspeh na korey4etata!
  • #3
    Julio joaquin ( преди 15 години )
    Вижте моделната гама на корейците и сами се досещате че става въпрос за много пари и акъл.Дано и лимузината Genesis влезе на българския пазар
  • #2
    Gogo ( преди 15 години )
    задното стъкло след вратата много горзно да го направили. Иначе добре изглежда количката.
  • #1
    quiksilver ( преди 15 години )
    Евала на Хюндай! Много хора имат резерви към марката, но те са доста прилични коли!
fallback
Последни