fallback

BMW 1 Series Hybrid

Хванаха хибридна версия на Серия 1.

Появиха се папарашки снимки на компактното BMW, оборудвано с хибридна технология. На пръв поглед автомобилът изглежда напълно обикновен, но ако се вгледате в задното странично стъкло ще видите надпис "Hybrid Test Vehicle".Този автомобил, BMW 1 Series Hybrid ще се присъедини към семейството на по-големите си екологични братя - 7 Series ActiveHybrid и X6 ActiveHybrid. Все още обаче не е ясно нито какво представлява технологията под капака, нито кога ще бъде представен мистериозният 1 Series Hybrid.Основни конкуренти на екологичното компактно BMW ще бъдат Lexus LF-Ch (компактен хибриден хечбек, който видяхме във Франкфурт) и "зеления" Mercedes-Benz B-Class F-CELL.Припомняме ви, че през 2011 година трябва да видим напълно нова Серия 1, оборудвана с малки турбо-двигатели. Очаква се и силна М-версия, а както изглежда и хибрид.
Тагове:
fallback
  • #11
    Asen ( преди 14 години )
    Tebe tatko ti e trebvalo da te izhvurli s *** v kenefa greshka si kakto i tova BMW
  • #10
    DeadFox ( преди 14 години )
    Приличала на китара, на цигулка на не знам си к'во още. А съм убеден, че 80% от тук коментиращите ще си ударят *** в тавана ако им дадат да ползват едно такова за определен период. И не само, че ще гъзотаванират ами и ще се понадуят.Мисълта ми е, че като чета коментарите ми става ясно, че тези хора са помирисвали чисто нова кола само на някой авто-салон.
  • #9
    :D ( преди 14 години )
    ***, ***...
  • #8
    petar ( преди 14 години )
    гейовете я обожават...беше станала гей кола на годината..бмв обичат наградите независимо какви са те
  • #7
    . ( преди 14 години )
    Сайта трябва да го преименуват на AudiMedia, а TURBO ти си се доказал във форума като селяднура с Ford Fiesta, няма какво да коментирам повече.
  • #6
    TURВО ( преди 14 години )
    МУАХАХАХАХАХАХ!!!!! Че защо да слиза на земята? Тъкмо се чудех на какво прилича,маратонка не е,сапунерка не е,малко на *** за цигулка до докарва,на нахуйник пак прилича,обаче си е КИТАРА! БРАВО ЗА ТОЧНОТО И ВЕСЕЛЯШКО СРАВНЕНИЕ!
  • #5
    . ( преди 14 години )
    По-смешен коментар не бях чел - слез на земята.
  • #4
    Анонимен ( преди 14 години )
    Темата е за тази китара на снимката за какви алудита става въпрос
  • #3
    :D ( преди 14 години )
    Бъркаш БМВ с Ауди.
  • #2
    Анонимен ( преди 14 години )
    Трябва да е доста извратен от към естетическа гледна точка за да си купи човек тази китара. Ако е само за надписа че отпред пише БМВ то има доста по красиви от това недоразумение с провиснала странична линия на вратите. Имам чувството че германците като не могат да направят нещо красиво то на грозотия го докарват. Видяли че подковават коня и жабата вдигнала крак , някой ще си купи БМВ хибрид , по-голям смях не съм чувал. БМВ е за показност за позиране нещо като "наяла се въшка излязла на чело"
fallback
Последни