fallback

Приключват тестовете на кабриолета на E-Class

Mercedes-Benz пристъпи към финалните изпитания на новото поколение кабриолет на E-Class.

Според британското списание Autocar, вече са завършили тестовете на окачването и управляемостта на колата на пистата в Нюрбургринг. Завършили са и сравнителните тестове с кабриолетите на Lexus IS и BMW 3-SeriesКабриото на Mercedes-Benz E-Class е с мек сгъваем покрив и малък спойлер на края на челното стъкло. Нговата функция е при сгънат покрив да отклонява въздуха от пътниците, както и да намалява аеродинамичния шум. Ъгълът на спойлера може да бъде настройван от водача по негово усмотрение, а е възможно и изцяло да бъде свален. Наред с това в Mercedes-Benz работели и върху нова система „въздушен шал” (дефлектор в облегалките за главите, който при движение със смъкнат покрив подава топъл въздух към вратовете на пътниците). Системата действа освен за пътниците на предната седалка, също и за тези на задната седалка. Най-вероятно за откритата версия на E-Class ще се предлагат същите двигатели, които се монтират и на седана и купето, включително новото поколение на четирицилиндровите двигатели с директно впръскване на горивото, дизеловите агрегати с две турбини и разбира се „горещите” двигатели на AMG.
Тагове:
fallback
  • #16
    Atanas ( преди 14 години )
    Brat markata e edna i tq e BMW mercedes ot odavna ne sa sa6tite nito po design nito po interior zle sa mnogo
  • #15
    :) ( преди 14 години )
    da be dvigatelq e na MAN *** :D:D:D http://***.real.sunnysands.net/index.php?lang=bg
  • #14
    Анонимен ( преди 14 години )
    двигателят е на FIAT :)
  • #13
    sinbad0 ( преди 14 години )
    Цял живот съм се възхищавал на марката Мерцедес обаче от както се обединиха с Крйслер всичко се прееба,така стана и Ягуар и Форд,концерна майка преебава луксозното подразделение.Въпреки че Бенз вече не е с Краислер болеста си остава,вътре Е клас ,С клас ,А и Б клас са извращение спрямо марката.Добре че са тупалките че ако ги нямаше,нямаше кой да купува тези ***,дизайна имам предвид.Скоро имаше някакъв Брабус с задни калници на БАТМАН,много се нервирам,ама много.....
  • #12
    Анонимен ( преди 14 години )
    Kochinta si e kochina. BOZA
  • #11
    BRANDO ( преди 14 години )
    ОКАЧВАНЕТО ИМ Е РАЗЛИЧНО, ЗАТОВА СПОМЕНАХ ЗА СЕДАЛКИТЕ НА КУПЕТО !!!ФЕРЩЕЕН ЗИ !!!
  • #10
    Анонимен ( преди 14 години )
    a sedalkite sa ot nego - ostanaloto ot kvo drugo da e - imash nechoveshka logika... recaro primerno pravqt sedalki => vsichki koli s rekaro sedalki sa JUST THE SAME!!! nqma se pritesnqvash jelqzo si!
  • #9
    Анонимен ( преди 14 години )
    magarcedesh s kamshichno zapalvane - Go baby go! :D :D :D
  • #8
    nationalidiot ( преди 14 години )
    Много добре се е получило. Много ми харесва...
  • #7
    Анонимен ( преди 14 години )
    "дизеловите агрегати с две турбини ", те СААБ преди 2 години изкараха това, я вече три турбини да слагат::))):)
fallback
Последни